Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Ουκρανία: Τρολάρουν τους Ρώσους για τον Πριγκόζιν με βίντεο που πρωταγωνιστεί ο Ζελένσκι

Στο βίντεο, ο Ζελένσκι, ανοίγει μια μπίρα, παίρνει στην αγκαλιά του ένα μπολ με ποπ κορν και ετοιμάζεται να παρακολουθήσει ένα σόου στην τηλεόραση.

Πλανήτης

Τις εξελίξεις της σύγκρουσης που ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής ανάμεσα στην ομάδα Wagner του Πριγκόζιν και τον Βλαντιμίρ Πούτιν παρακολουθούν οι Ουκρανοί, βρίσκοντας παράλληλα την ευκαιρία να… τρολάρουν τους Ρώσους.

Συγκεκριμένα η πρώην εκπρόσωπος της ουκρανικής προεδρίας, Γιούλια Μέντελ ανέβασε στο twitter ένα χιουμοριστικό βίντεο στο οποίο εμφανίζεται τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι από την περίοδο που ήταν ηθοποιός και συμμετείχε σε κάποια σειρά.

Στο βίντεο, ο Ζελένσκι, ανοίγει μια μπίρα, παίρνει στην αγκαλιά του ένα μπολ με ποπ κορν και ετοιμάζεται να παρακολουθήσει ένα σόου στην τηλεόραση.

«Οι Ουκρανοί απόψε», έγραψε η Μέντελ, «εξηγώντας», πως παρακολουθούν οι Ουκρανοί τη σύγκρουση μεταξύ Πριγκόζιν και Κρεμλίνου.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισραηλινός στρατός: Έκλεισε το σημείο διέλευσης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα, Κερέμ Σαλόμ μετά από επίθεση της Χαμάς

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα (5/5) ότι έκλεισε το κύριο σημείο διέλευσης της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Λωρίδα της Γάζας, το Κερέμ Σαλόμ, που τέθηκε στο στόχαστρο πυρ...

Μπάιντεν: Θερμές ευχές στις ορθόδοξες χριστιανικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο

«Η Τζιλ και εγώ στέλνουμε θερμές ευχές στις ορθόδοξες χριστιανικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο καθώς γιορτάζουν το Πάσχα» αναφέρει σε δήλωσή του για το ελληνορθόδοξο Πάσχα ο Αμερικ...

Φόρτωση άρθρων...