Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Qatargate: Παρατείνεται για άλλους δύο μήνες ο κατ΄ οίκον περιορισμός του Τζόρτζι με βραχιολάκι

Πλανήτης

Για ακόμη δύο μήνες παρατείνεται η προφυλάκιση με ηλεκτρονική επιτήρηση του Φραντσέσκο Τζόρτζι, έπειτα από απόφαση των βελγικών Αρχών.

Ο Τζόρτζι αφέθηκε ελεύθερος με βραχιολάκι, με απόφαση των αρχών στις 23 Φεβρουαρίου, αφού είχε περάσει τουλάχιστον δύο μήνες στη φυλακή, καθώς κατηγορείται για την υπόθεση Qatargate, σύμφωνα με την Le Soir.

Πριν από έξι ημέρες, αποφυλακίστηκε με βραχιολάκι η Εύα Καϊλή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ευρωβουλευτής και ο Φραντσέσκο Τζόρτζι μένουν σε διαφορετικά σπίτια.

Ο Τζόρτζι μένει πλέον σε ένα διαμέρισμα κοντά στο σπίτι της Εύας Καϊλή, και οι δυο τους μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά, ωστόσο, αν και δεν απαγορεύεται, φέρεται να μην έχουν συναντηθεί, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φουρτούνα στα κανάλια της Βενετίας: Συγκρούσεις κατοίκων με την Αστυνομία για το εισιτήριο των 5 ευρώ (Videos&Photos)

Συγκρούσεις ξέσπασαν στη Βενετία μεταξύ της Αστυνομίας και διαδηλωτών κατά του αμφιλεγόμενου μέτρου του εισιτηρίου εισόδου στην πόλη. Το εισιτήριο αφορά τους επισκέπτες που θα μείν...

Ισπανία: Ποια είναι η Μπεγκόνια Γκόμεθ που ερευνάται για σκάνδαλο διαφθοράς και βάζει σε σκέψεις παραίτησης τον Σάντσεθ

Δικαστήριο της Μαδρίτης ανακοίνωσε την Τετάρτη (24/4) ότι άνοιξε προκαταρκτική έρευνα κατά της συζύγου του Ισπανού πρωθυπουργού, Πέδρο Σάντσεθ, ως ύποπτη για «άσκηση επιρροής και δ...

Φόρτωση άρθρων...