Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Συναγερμός στο Παρίσι: Η αστυνομία πυροβόλησε γυναίκα, ύποπτη για τρομοκρατία

Πλανήτης

Η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον μιας γυναίκας στον σταθμό Bibliothèque François-Miterrand στο Παρίσι. Σύμφωνα με πληροφορίες του δικτύου BFMTV, απειλούσε το πλήθος και υποστήριζε την τρομοκρατία. Οι αρχές ενημερώθηκαν από αρκετούς επιβάτες του τρένου για την παρουσία μιας γυναίκας με απειλητικές διαθέσεις, όπως πληροφορήθηκε το BFMTV από αστυνομική πηγή.

Στη συνέχεια, η γυναίκα απομονώθηκε στο σταθμό Bibliothèque François-Mitterrand ο οποίος εκκενώθηκε λίγο μετά. Στο σημείο δεν ανακαλύφθηκαν εκρηκτικά, η γυναίκα ωστόσο -που σύμφωνα με πληροφορίες- φορούσε μαντήλα δεν συμμορφώθηκε με τις εντολές της αστυνομίας.

Φοβούμενοι για την ασφάλειά τους, οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ γύρω στις 9:20 π.μ με την ύποπτη να τραυματίζεται στο στομάχι, όπως μετέδωσαν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ερντογάν: Οι πολιτικές που εφαρμόζονται από χώρες και θεσμούς για τη Γάζα έχουν κλονίσει την πίστη στην Ε.Ε.

Οι πολιτικές που εφαρμόζονται από «ορισμένες χώρες και θεσμούς» από την έναρξη του πολέμου στην Γάζα έχουν «κλονίσει την πίστη» στην Ευρωπαϊκή Ενωση, τονίζει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογά...

Γάζα: Αδιέξοδο στις συνομιλίες για εκεχειρία - Χαμάς και Ισραήλ αποχώρησαν χωρίς συμφωνία από το Κάιρο

Δεν κατέληξαν σε συμφωνία Χαμάς και Ισραήλ στο Κάιρο, καθώς η τρομοκρατική οργάνωση απορρίπτει την πρόταση εκεχειρίας της ισραηλινής Κυβέρνησης. Η αντιπροσωπεία της Χαμάς αναχώρησε...

Φόρτωση άρθρων...