Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Περίεργη "απόπειρα δολοφονίας" Τράμπ (βίντεο)

Πλανήτης

Μια αρκετά περίεργη "απόπειρα δολοφονίας" του Αμερινακού υποψηφίου Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης των ΗΠΑ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας νεαρός, 20χρονος Βρετανός επιχείρησε να αρπάξει το όπλο αστυνομικού με σκοπό να πυροβολήσει τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων.

Το όνομά του είναι Μάικλ Στίβεν Σάντφορντ και είναι Βρετανός. Πήγε στην προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ στο Λας Βέγκας και εκεί φέρεται να επιχείρησε να πυροβολήσει τον υποψήφιο Πρόεδρο βάση σχεδίου που προετοίμαζε εδώ και σχεδόν ένα χρόνο.

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο (18.06.2016) όταν ο νεαρός Βρετανός βρέθηκε σε συγκέντρωση του Τραμπ στο ξενοδοχείο Treasure Island Hotel and Casino. Εκεί, επιχείρησε να αρπάξει όπλο αστυνομικού, τον οποίο πλησίασε με το πρόσχημα πως ήθελε αυτόγραφο από τον εκκεντρικό πολυεκατομμυριούχο, αλλά συνελήφθη.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κρυπτονομίσματα: Δύο αδέρφια «έσπασαν τον κώδικα» του Ethereum και έκλεψαν 25 εκατ. δολάρια σε λίγα δευτερόλεπτα

Δύο αδέρφια 28 και 24 ετών συνελήφθησαν στη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη την περασμένη Τρίτη κατηγορούμενοι για απάτη και υπεξαίρεση ύψους περίπου 25 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι δύο ...

Ισραήλ: Ακυρώνει τη συμφωνία ελευθέρου εμπορίου με την Τουρκία - Δασμοί 100% στις εισαγωγές «όσο κυβερνά ο Ερντογάν»

Την ακύρωση της συμφωνίας ελευθέρου εμπορίου του Ισραήλ με την Τουρκία προανήγγειλε ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών, Μπεζαλέλ Σμότριτς. Η απόφαση έρχεται σε απάντηση για την α...

Φόρτωση άρθρων...