Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο πρωταγωνιστής του “Law & Order”, Ρίτσαρντ Μπέλζερ

Πλανήτης

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός, γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη δημοφιλή σειρά, “Law & Order”, Ρίτσαρντ Μπέλζερ.

Γεννήθηκε στο Μπρίτζπορτ του Κονέκτικατ, όπου όπως είχε πει, ξεκίνησε τις εμφανίσεις του ως κωμικός προσπαθώντας να κάνει τη μητέρα του, που τον κακοποιούσε σωματικά, να γελάσει.

Υπήρξε οπαδός θεωριών συνωμοσίας, γράφοντας τέσσερα διαφορετικά βιβλία για τις πεποιθήσεις του. Είχε δε κάποτε χαρακτηρίσει τη βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης σαν «γεγονός ψευδούς σημαίας».

Παντρεύτηκε τρεις φορές, ενώ μήνυσε τον επαγγελματία παλαιστή του κατς Χαλκ Χόγκαν (Hulk Hogan). Ο ηθοποιός είχε ζητήσει να εμφανιστεί ο επαγγελματίας παλαιστής στην εκπομπή του το 1985, λίγες μέρες πριν από τη διοργάνωση κατς WrestleMania.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 28 Μαρτίου

Γεγονότα 845: Τρεις τόνους ασήμι, ποσό τεράστιο για την εποχή, δίνει στους Βίκινγκς ο βασιλιάς των Φράγκων Κάρολος ο Φαλακρός, για να φύγουν από το Παρίσι, το οποίο είχαν καταλά...

Ιλινόις: Άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι έσπειρε τον τρόμο - 4 νεκροί και 5 πέντε τραυματίες

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε στο Ιλινόις των Ηνωμένων Πολιτειών, με τον απολογισμό να ανέρχεται στους τέσσερις νεκρούς και πέντε τραυματίες. Ένας 22χρονος ύποπτος συνελήφθη μετ...

Φόρτωση άρθρων...