Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Πουέρτο Ρίκο: Έπεσε από γκρεμό 21 μέτρων ενώ τραβούσε βίντεο για το TikTok

Πλανήτης

Ένας 27χρονος άνδρας από την Ιντιάνα των ΗΠΑ έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο, καθώς έπεσε από γκρεμό 21 μέτρων στο Πουέρτο Ρίκο την ώρα που τραβούσε βίντεο για το TikTok.

Η σορός του Έντγκαρ Γκαρέι ανασύρθηκε τη Δευτέρα από δύτες του Γραφείου Έκτακτης Ανάγκης του Πουέρτο Ρίκο, από τον απότομο παράκτιο βράχο κοντά σε έναν φάρο στο Κάβο Ρόχο, ανέφερε η αμερικανική ακτοφυλακή.

Ο 27χρονος πραγματοποιούσε εκδρομή στη νοτιοδυτική ακτή όταν εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανός γύρω στις 5:37 μ.μ. κοντά στην άκρη του γκρεμού.

Ο αδελφός του Γκαράι, Κάρλος, είπε στο WTHR ότι βρισκόταν στον γκρεμό μαζί με τον ξάδελφό του, ο οποίος τον προειδοποίησε επανειλημμένα να μην πλησιάσει στην άκρη ενώ τραβούσε ένα βίντεο TikTok.

«Ο αδελφός μου είχε έναν λογαριασμό TikTok στον οποίο του άρεσε να ανεβάζει βίντεο. Δυστυχώς, αυτό προσπαθούσε να κάνει όταν βρέθηκε πιο κοντά στην άκρη από όσο θα έπρεπε», είπε Κάρλος Γκαράι.

Όπως περιέγραψε, ο αδερφός του βρέθηκε σε μια υποβρύχια σπηλιά με τεράστια τραύματα στο κεφάλι από την πτώση.

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους αγαπημένους του Edgar Garay και προσευχόμαστε να βρουν τη δύναμη κατά τη διάρκεια αυτής της πιο δύσκολης στιγμής», δήλωσε το στέλεχος του Λιμενικού, José E. Díaz.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Οι θεωρίες συνωμοσίας για τη «σπορά νεφών» και η απάντηση των ειδικών

Ασύλληπτες ήταν οι εικόνες από τις ισχυρότατες βροχοπτώσεις στο Ντουμπάι, σε μία από τις θερμότερες και ξηρότερες περιοχές του πλανήτη. Δρόμοι πλημμύρισαν, αυτοκίνητα θάφτηκαν κάτω...

Φόρτωση άρθρων...