Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Πούτιν: «Η Ρωσία είναι αισιόδοξη ότι θα πετύχει όλους τους στόχους της στην Ουκρανία» (Video)

Η βιντεοσκοπημένη δήλωση του Προέδρου της Ρωσίας μετά την ανταρσία της Wagner.

Πλανήτης

«Η Ρωσία είναι αισιόδοξη ότι θα πετύχει όλους τους στόχους της στην «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία», δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, στην κρατική τηλεόραση το μεσημέρι, σχεδόν ένα δωδεκάωρο μετά τη χθεσινή ανταρσία του επικεφαλής της Wagner.

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας τόνισε ότι «αρχίζει και τελειώνει την ημέρα του» με την επιχείρηση στην Ουκρανία και πρόσθεσε πως βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους αξιωματούχους του υπουργείου Άμυνας.

Τα σχόλια έγιναν σε συνέντευξή του στον ανταποκριτή του Κρεμλίνου, Πάβελ Ζαρούμπιν και στιγμιότυπα μεταδόθηκαν από την κρατική τηλεόραση Rossiya, ενώ όπως αναφέρει το Sky News, βιντεοσκοπήθηκε πριν από την ανταρσία της Wagner αλλά μεταδόθηκε σήμερα και φαίνεται, όπως σημειώνει, να εκφράζει την υποστήριξή του στη στρατιωτική ηγεσία.

Η πλήρης συνέντευξη αναμένεται να μεταδοθεί αργότερα την Κυριακή.

Ακόμα, όπως μετέδωσε το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων, επικαλούμενο την κρατική ρωσική τηλεόραση, ο Πούτιν  θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας την επόμενη εβδομάδα.

Η αναφορά έγινε από το τηλεοπτικό κανάλι Rossiya 1 στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Vesti, χωρίς να διευκρινιστεί, αν η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Παρασκευή ή αν θα μεταφερθεί σε άλλη ημέρα, για να πραγματοποιηθεί πιο σύντομα.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γερμανία - CDU/CSU: «Ο δρόμος της Βόρειας Μακεδονίας προς την Ε.Ε. περνάει από τη συμμόρφωσή της» με τις Πρέσπες

«Ο δρόμος της Βόρειας Μακεδονίας προς την ευημερία και την ελευθερία και συνεπώς προς την ΕΕ, περνάει αποκλειστικά μέσω της συμμόρφωσης» με την Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζει σε απο...

Φόρτωση άρθρων...