Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη αντίδραση μετά την ανακοίνωση της Κέιτ ότι πάσχει από καρκίνο

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ευχήθηκαν στην πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον «υγεία και ίαση», έπειτα από την συγκλονιστική ανακοίνωση της Πριγκίπισσας της Ουαλίας ότι έχει καρκίνο και ότι έχει αρχίσει θεραπεία.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν ευχήθηκαν στην πριγκίπισσα Κέιτ «υγεία και ίαση» μετά την συγκλονιστική διάγνωση του καρκίνου της.  Σε μια σύντομη δήλωση ανέφεραν: «Ευχόμαστε υγεία και ίαση για την Kέιτ και την οικογένεια και ελπίζουμε να είναι σε θέση να το κάνουν ιδιωτικά και εν ειρήνη».

Σύμφωνα με το People, Χάρι και Μέγκαν δεν είχαν ιδέα για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ. Γνώριζαν τα βασικά μόνο, αλλά όχι λεπτομέρειες.  Πηγή προσκείμενη στους Χάρυ Μέγκαν δήλωσε με σαφήνεια στο People: «Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη», είπε.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκονται στο σκοτάδι σχετικά με την εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα και την ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον, έγραψε το People, πριν από δύο ημέρες, αλλά είναι σαφές ότι αναφερόταν σε λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

“Γνωρίζουν όλα όσα συμβαίνουν πίσω στην Αγγλία, αλλά τους αφήνουν έξω από κάθε λεπτομέρεια σχετικά με την Κέιτ”, είπε η ίδια πηγή στο People.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 27 Απριλίου

Γεγονότα 1296: Ηττώνται οι Σκωτσέζοι από τους Άγγλους στη μάχη του Ντάνμπαρ. 1667: Πωλούνται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του έργου «Χαμένος Παράδεισος» από τον τυφλ...

Φόρτωση άρθρων...