Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Ροζ βίντεο καίει τον «Πρωθυπουργό» του Ψευδοκράτους

Πλανήτης

Σάλος έχει προκληθεί στο Ψευδοκράτος με τον «Πρωθυπουργό», Ερσάν Σανέρ. Συγκεκριμένα, διέρρευσε ένα ροζ περιεχομένου βίντεο με τον «Πρωθυπουργό» του Ψευδοκράτους.

Ο Ερσάν Σανέρ υπέβαλε σήμερα την παραίτηση του από όλα τα αξιώματα και ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την πολιτική.

Στο «ροζ» βίντεο εμφανίζεται ο ίδιος και άλλα πολιτικά πρόσωπα. Το βίντεο δεν κυκλοφόρησε ανοικτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λόγω του περιεχομένου του αλλά το είδαν πολλοί που το έλαβαν μέσω μηνυμάτων.

Για το βίντεο έκανε αναφορά στο twitter ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερκ Ατζιαρέρ επικαλούμενος τον επιχειρηματία Χαλί Φαλγιαλί ο οποίος είχε το βίντεο στην κατοχή του.

Το βίντεο τελικώς κατέληξε στον Τούρκο αρχιμαφιόζο, Σεντάτ Πέκερ, ο οποίος τους τελευταίου μήνες βρίσκεται σε πόλεμο με την κυβέρνηση Ερντογάν και ανθρώπους που τον στηρίζουν όπως ο Ερσάν Σανέρ.
 
Ο Πέκερ εδώ και καιρό δημοσιοποιεί στοιχεία εναντίον υπουργών της κυβέρνησης Ερντογάν στην Τουρκία ενώ στο παρελθόν είχε αναφερθεί και σε υποθέσεις που αφορούν σε παράνομες δραστηριότητες στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με τουρκοκυπριακά δημοσιεύματα, θα ορισθεί «πληρεξούσιος Πρωθυπουργός» στη θέση του Ερσάν Σανέρ, είτε ο Ναζίμ Τσαβούσογλου «υπουργός Γεωργίας» είτε ο Ουνάλ Ουστέλ, «υπουργός Υγείας».

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει σε συνάντηση των «υπουργών» του ΚΕΕ το απόγευμα.

Τα καθήκοντα του προέδρου του ΚΕΕ θα αναλάβει άλλος, όπως σημειώνεται, προκειμένου να υπάρξει ομαλότητα στο κόμμα μέχρι το εκλογικό του συνέδριο, μέσω του οποίου την προεδρία διεκδικούν πολλοί υποψήφιοι.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έκτακτη σύγκληση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τις συνέπειες της ισραηλινής εισβολής στη Ράφα ζητούν 66 ευρωβουλευτές

Επιστολή προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ, για την επείγουσα σύγκληση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου προκειμένου να συζητηθούν οι συνέπειες της ισραηλινής εισβολής...

Ζαχάροβα: Αν η Γαλλία στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία, θα θεωρηθούν νόμιμοι στόχοι

Η Ρωσία προειδοποίησε σήμερα τη Γαλλία ότι, εάν ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία, τότε αυτά θα θεωρηθούν νόμιμοι στόχοι από το ρωσικό στρατό. Ο Μακρό...

Φόρτωση άρθρων...