Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Σάλος με τον Ερντογάν: Αύξησε τον μισθό του κατά 14%

Πλανήτης

Σάλος στην Τουρκία με τον πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, καθώς τη στιγμή που ο λαός είναι στα όρια της φτώχειας, ο ίδιος αποφάσισε να κάνει αύξηση στον μισθό του.

Μάλιστα, όπως σχολίασε με ανάρτησή του στο twitter ο αντιπρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Οζγιούρ Οζέλ, ο Ταγίπ Ερντογάν έκανε αύξηση στον μισθό του 14%.

Στον προϋπολογισμό του 2022, ο μηνιαίος μισθός του Ερντογάν καθορίστηκε στις 100 χιλιάδες τούρκικες λίρες (δηλαδή 10.000 ευρώ). Η μηνιαία αύξηση που θα λάβει, θα ανέρχεται σε 4,5 κατώτατους μισθούς.

Εάν γίνει δεκτή η αύξηση από την τουρκική Εθνοσυνέλευση, ο μισθός του Ερντογάν θα αυξηθεί από 88.000 λίρες σε 100.000 λίρες, σύμφωνα με το sigmalive.com.

Όπως σημείωσε επιπλέον ο Οζέλ στην ανάρτησή του: “Είναι τσιγκούνης με τον υπάλληλο, τον εργάτη και τον συνταξιούχο, αλλά γενναιόδωρος με τον εαυτό του. Υπάρχει μεγαλοπρέπεια στο παλάτι και δυστυχία στους πολίτες!”

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ουκρανία: Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε σιδηροδρομικούς σταθμούς για να διακόψουν τη βοήθεια των ΗΠΑ

Βομβαρδισμούς σε σιδηροδρομικούς σταθμούς της Ουκρανίας πραγματοποίησαν οι Ρώσοι με σκοπό να διακόψουν τη βοήθεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ρωσία στοχεύει τις ουκρανικές σιδηροδρομ...

Φόρτωση άρθρων...