Τετάρτη
08 Μαΐου 2024

Στέψη Καρόλου: Η στιγμή που άλογο των ανακτόρων τρομάζει και κινείται προς το πλήθος (Βίντεο)

Πλανήτης

«Τρομακτική στιγμή» κατά την τελετή στέψης του Καρόλου χαρακτηρίζει ο βρετανικός Τύπος την εικόνα του τρομαγμένου μαύρου αλόγου που κινήθηκε προς την πλευρά των θεατών.

Το άλογο ακολουθούσε την άμαξα του νέου μονάρχη κατά την επιστροφή στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, όταν ξέφυγε από την πορεία κι έδειξε να πισωγυρίζει, έτοιμο να πέσει πάνω στο πλήθος των θεατών.

Ο αναβάτης, μέλος του βασιλικού ιππικού των Life Guards, προσπάθησε απεγνωσμένα να συγκρατήσει το άλογο. Θεατές διασκορπίστηκαν έντρομοι, πίσω από το οδόφραγμα καθώς είδαν το άλογο να έρχεται πάνω τους.

Δεν ανακοινώθηκαν τραυματισμοί, ωστόσο στο τέλος του βίντεο, διακρίνεται αξιωματικός να κουτσαίνει ενώ δέχεται βοήθεια.

Ο αναβάτης φαίνεται να έχει χάσει το χαρακτηριστικό μεταλλικό του κράνος με το λευκό λοφίο, αλλά ανέκτησε τον έλεγχο του ζώου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λευκός Οίκος: Ελπίζουμε πως πολύ σύντομα θα επιτευχθεί μια τελική συμφωνία για εκεχειρία στη Γάζα

Το Ισραήλ διαβεβαίωσε τις ΗΠΑ ότι η στρατιωτική επιχείρησή του στη Ράφα είναι «περιορισμένης» κλίμακας και διάρκειας και έχει στόχο να κόψει τις προμήθειες όπλων στη Χαμάς, ανακοίν...

Στο Κάιρο ομάδα Ισραηλινών για να αξιολογήσει τη θέση της Χαμάς για την εκεχειρία

Ομάδα Ισραηλινών αξιωματούχων θα ταξιδέψει στο Κάιρο τις επόμενες ώρες για να εκτιμήσει εάν η Χαμάς μπορεί να πεισθεί να προχωρήσει σε αλλαγές στην τελευταία της πρόταση για εκεχει...

Φόρτωση άρθρων...