Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Συναγερμός στo Λονδίνο: Επίθεση με τοξική ουσία στο Νότινγκ Χιλ

Πλανήτης

Συναγερμός έχει σημάνει στο Λονδίνο μετά από επίθεση με τοξική ουσία στο Νότινγκ Χιλ.

Η βρετανική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που φέρονται να επιτέθηκαν με τοξική ουσία σε πολίτες στο Νότινγκ Χιλ του Λονδίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον τρία άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο μετά την επίθεση και όλα δείχνουν ότι προσβλήθηκαν από μία άγνωστη -προς το παρόν- τοξική ουσία.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία δέχθηκε κλήση γύρω στις 2 και 10 το μεσημέρι (τοπική ώρα) για επίθεση με άγνωστη ουσία στην περιοχή Westbourne Grove, στο Νότινγκ Χιλ του Λονδίνου.

Στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με 10 άτομα και δύο οχήματα, προκειμένου να αποκλείσουν την περιοχή και να «καθαρίσουν» τα τοξικά.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος των βρετανικών Αρχών, μετά από σχεδόν μία ώρα, η περιοχή παραδόθηκε καθαρή και ασφαλής για τους πολίτες.

Ωστόσο, η Αστυνομία έχει δεσμεύσει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων, προκειμένου να διαμορφώσει σαφή εικόνα του περιστατικού, ώστε να ταυτοποιηθούν και να συλληφθούν οι δράστες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιταλία: Ισόβια σε μητέρα που εγκατέλειψε την 18 μηνών κόρη της και πέθανε από αφυδάτωση

Η Ιταλίδα Αλέσια Πίφερι καταδικάσθηκε σε ισόβια από το δικαστήριο του Μιλάνου για την εγκληματική εγκατάλειψη της κόρης της, μέσα στο σπίτι, η οποία προκάλεσε τον θάνατο του μωρού,...

Φόρτωση άρθρων...