Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Συνάντηση Ερντογάν - Στόλτενμπεργκ στην Κωνσταντινούπολη

Πλανήτης

Με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ – ο οποίος παρευρέθηκε χθες και την τελετή ορκωμοσίας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν – θα συναντηθεί σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος, με αντικείμενο την προσπάθεια άρσης των ενστάσεων της Άγκυρας στην ένταξη της Σουηδίας στην Βορειοατλαντική Συμμαχία.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ Μανώλη Κωστίδη, η συνάντηση Ερντογάν – Στόλτενμπεργκ θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη και όχι στην Άγκυρα.

Ο Ερντογάν θα ταξιδέψει  από την Άγκυρα για την Κωνσταντινούπολη περίπου στις 11 π,.μ. άρα η συνάντηση υπολογίζεται ότι θα γίνει μετά το  μεσημέρι.

Η Νατοϊκή πλευρά επιθυμεί το θέμα της Σουηδίας να έχει επιλυθεί μέχρι τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που θα γίνει στις 11 και 12 Ιουλίου στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

BBC: Περιορισμένη η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Από δύο παράγοντες θα εξαρτηθεί τι θα γίνει στη συνέχεια

Αμερικανοί αξιωματούχοι επιβεβαιώνουν την ισραηλινή επίθεση στο Ιράν τη νύχτα, αν και η Τεχεράνη αρνείται τα πάντα, λέγοντας ότι δεν υπήρξε αεροπορική επίθεση και κάποια ελάχιστα d...

Στην Τουρκία ο ηγέτης της Χαμάς για συνομιλίες με τον Ερντογάν, που διεκδικεί μεσολαβητικό ρόλο στο Παλαιστινιακό

Με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντάται σήμερα Σάββατο ο πολιτικός ηγέτης της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια εν μέσω τεταμένου κλίματος στη Μέση Ανατολή μετά το ισραηλιν...

Φόρτωση άρθρων...