Τρίτη
30 Απριλίου 2024

Συνεχίζεται το θρίλερ με την κατάσταση της υγείας του Ερντογάν - Νέες ακυρώσεις στο πρόγραμμά του

Πλανήτης

Συνεχίζεται το θρίλερ με την κατάσταση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αφού μετά την ασθένειά του μπορεί να συνεχίσει σε περιορισμένη μόνο έκταση την προεκλογική εκστρατεία του. Ο πρόεδρος της Τουρκίας αποφάσισε να μην παραστεί σήμερα στα προγραμματισμένα εγκαίνια μιας γέφυρας στα Άδανα.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με το site της τουρκικής προεδρίας, θα συμμετάσχει στα εγκαίνια μέσω τηλεδιάσκεψης από το γραφείο του. Όπως δηλαδή τον είδαμε και χθες, Πέμπτη (27.04.2023), στα εγκαίνια του πυρηνικού σταθμού στο Ακούγιου, στα οποία συμμετείχε και ο Βλαντιμίρ Πούτιν μέσω τηλεδιάσκεψης.

Μέχρι σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας διεξήγε με εντατικό ρυθμό την προεκλογική εκστρατεία του και πραγματοποιούσε συνήθως τρεις δημόσιες εμφανίσεις ενώπιον κοινού την ημέρα. Δεν έχει παραστεί όμως τις τελευταίες ημέρες ούτε στα εγκαίνια του πυρηνικού σταθμού στο Ακούγιου, ούτε στα εγκαίνια μιας σιδηροδρομικής γραμμής για αμαξοστοιχίες υψηλής ταχύτητας στην Άγκυρα.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σπάνια παραλείπει να παραστεί σε εγκαίνια υποδομών, μέσω των οποίων προωθεί την εκστρατεία του για να επανεκλεγεί στις προεδρικές εκλογές, που θα γίνουν στην Τουρκία στις 14 Μαΐου. Αφού όμως κατέρρευσε το βράδυ της Τρίτης (25.04.2023) την ώρα που έδινε live συνέντευξη, ακύρωσε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του. Γεγονός που έχει πυροδοτήσει πολλά σενάρια σχετικά με το τι έπαθε τελικά, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι έπαθε έμφραγμα του μυοκαρδίου.

«Δεν επιστρέφει στις συγκεντρώσεις, έχει αργές κινήσεις, παγωμένο βλέμμα, μειωμένη ικανότητα κρίσης», σχολιάζουν τα ΜΜΕ στην Τουρκία για την κατάσταση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Εντογάν. Από την προεδρία πάντως υποστηρίζουν ότι ταλαιπωρείτε από μια ιογενή γαστρεντερίτιδα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΗΠΑ: Ανεμοστρόβιλοι σαρώνουν τις κεντρικές πολιτείες– Τουλάχιστον 5 νεκροί (Photos)

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας ορισμένων από τους δεκάδες ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν τις μεγάλες πεδιάδες των κεντρικών πολιτειών των ΗΠΑ, ανακοίνωσαν την ...

Φόρτωση άρθρων...