Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Τελειώνει το οξυγόνο στο υποβρύχιο Titan – To σκάφος Atalante επιβράδυνε κοντά στο σημείο των ερευνών

Ένα γαλλικό ερευνητικό σκάφος που μεταφέρει ένα καταδυτικό ρομπότ βαθιάς θάλασσας έχει επιβραδύνει καθώς φτάνει στην περιοχή έρευνας για το εξαφανισμένο υποβρύχιο που εξερευνούσε το ναυάγιο του Τιτανικού, έδειξε η εφαρμογή Marine Traffic.

Τα δεδομένα της Marine Traffic έδειξαν ότι το Atalante είχε επιβραδύνει σε ταχύτητα 6 ναυτικών κόμβων και βρισκόταν σε απόσταση περίπου 20 έως 30 χιλιομέτρων από το σκάφος Polar Prince που μετέφερε το εξαφανισμένο υποβρύχιο Titan στα νερά πάνω από το ναυάγιο του Τιτανικού, σύμφωνα με το Reuters.

Τελειώνει το οξυγόνο

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το οξυγόνο μέσα στο υποβρύχιο τελειώνει σήμερα το μεσημέρι στις 14:08 (ώρα Ελλάδος). Για πέμπτη ημέρα σήμερα, πολυεθνική ομάδα έρευνας και διάσωσης ψάχνει όλη τη θάλασσα στο σημείο όπου βρίσκεται το ναυάγιο του Τιτανικού αναζητώντας το τουριστικό βαθυσκάφος, το οποίο αγνοείται από την Κυριακή με πέντε επιβαίνοντες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Οκλαχόμα: Νεκροί από ανεμοστρόβιλους – Κατάσταση έκτακτης ανάγκης «λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων»

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους σε ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν την Οκλαχόμα, όπου εκτεταμένες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις προκλήθηκαν από...

Σαν σήμερα - 29 Απριλίου

Γεγονότα 1091: Λίγο έξω από την Κωνσταντινούπολη διεξάγεται η Μάχη του Λεβούνιου. Ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Αλέξιος Α΄ ο Κομνηνός νικά τους Πετσενέγκους και τους εξαφανίζει α...

Φόρτωση άρθρων...