Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

The Times: O Μπόρις Τζόνσον προσπαθούσε να διορίσει γυναίκα στο Δημόσιο για να έχει ερωτική σχέση μαζί της

Πλανήτης

Νέο σκάνδαλο έρχεται στο φως για τον Μπόρις Τζόνσον. Ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας. 

Όταν ήταν δήμαρχος Λονδίνου επιχειρούσε να διορίσει νεαρή γυναίκα στο δημαρχείο ώστε να αναπτύξει μαζί της ερωτικό δεσμό, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, The Times.

Σε ηχητικό ντοκούμεντο που δίνεται στη δημοσιότητα, η γυναίκα τον προσέγγισε το 2017 ζητώντας του εξηγήσεις για όσα έγιναν το 2008. 

Ο Μπόρις Τζόνσον, όπως ακούγεται στο ηχητικό-ντοκούμεντο δεν αρνείται τα όσα του προσάπτει η νεαρή γυναίκα. Η ιστορία αυτή προστίθεται στον απόηχο και άλλων παρόμοιων καταγγελιών που βαραίνουν την βρετανική κυβέρνηση, αλλά και τον Μπόρις Τζόνσον προσωπικά.

Την εποχή εκείνη ο Μπόρις Τζόνσον ήταν παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Η νεαρή γυναίκα είχε μόλις μετακομίσει στο Λονδίνο και εργαζόταν ως εθελόντρια στους Συντηρητικούς. 

Τον διορισμό της μπλόκαρε ο Κιτ Μαλθχάους, λέγοντας στη νεαρή γυναίκα ότι τον προβληματίζει η στενή σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα της και στον Μπόρις Τζονσον. 
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 2 Μαΐου

Γεγονότα 1335 - Ο δούκας Όθων της Αυστρίας γίνεται δούκας της Καρινθίας. 1536 - Η βασίλισσα της Αγγλίας, Άννα Μπολέυν, συλλαμβάνεται και φυλακίζεται κατηγορούμενη για μοιχεία...

Deutsche Welle: Ένταλμα σύλληψης του Νετανιάχου ετοιμάζει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Η ισραηλινή κυβέρνηση βλέπει με ανησυχία προς τη Χάγη. Εκεί είναι η έδρα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ), το οποίο, όπως λέγεται, ετοιμάζει μέσα στην εβδομάδα διεθνές ένταλ...

Guardian: Τι σημαίνουν για το μέλλον της κυβέρνησης Μπάιντεν οι διαδηλώσεις στα πανεπιστήμια

Ακόμα και σε ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων μπορεί να αναδειχθούν οι κινητοποιήσεις των φοιτητών στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ με τον βρετανικό Guardian να σημειώνει ότι «οι πολιτικές...

Φόρτωση άρθρων...