Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Θεσσαλονίκη: Τις 80 έφτασαν οι κλήσεις που δέχθηκε η Πυροσβεστική κατά τη διάρκεια της καταιγίδας

Ελλάδα

Τις 80 έφτασαν οι κλήσεις που δέχθηκε η Πυροσβεστική κατά τη διάρκεια της καταιγίδας που έπληξε νωρίτερα τη Θεσσαλονίκη.

Οι πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν για να απομακρύνουν μια μητέρα και ένα παιδί από αυτοκίνητο στην οδό Λαγκαδά, καθώς και ηλικιωμένη γυναίκα από το σπίτι της στην οδό Ταντάλου.

Οι περισσότερες κλήσεις ήταν για άντληση υδάτων, ενώ έπεσαν και δέντρα στο κέντρο της πόλης, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξουν τραυματισμοί.

Λόγω της βροχής, δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και γινόταν με δυσκολία η κίνηση των οχημάτων, αλλά και των πεζών.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) προβλέπει για αύριο, Παρασκευή, αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θράκη. Τις πρωινές ώρες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα ισχυρά, ενώ το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί από φιλάθλους του ΠΑΟΚ και πυροτεχνήματα σε Τούμπα και Λευκό Πύργο

Σε πανηγυρισμούς ξέσπασαν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο της Τούμπας και παρακολουθούσαν τον αγώνα με τον Άρη σε γιγαντοοθόνη. Μετά την λήξη του αγών...

Πουλήθηκε το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου - Το αγόρασε Τούρκος επενδυτής για να πάρει Golden Visa

Νέο ιδιοκτήτη έχει το σπίτι όπου διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη και τα τρία παιδιά τους. Το ακίνητο πέρασε στα χέρια ενός Τούρκου επενδυτή, με σκοπ...

Φόρτωση άρθρων...