Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Θυσιάστηκε για να σώσει το μωρό της - Υπέκυψε η 38χρονη μητέρα που μαχαιρώθηκε στο Σίδνεϊ

Μία μητέρα είναι το έκτο θύμα του μακελάρη στο Σίδνεϊ - Κατάφερε να σώσει το μωρό της

Πλανήτης

Την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του Σίδνεϊ, άφησε μία 38χρονη μητέρας, η οποία ήταν ένα από τα έξι θύματα του 40χρονου δράστη της σφαγής στο εμπορικό κέντρο. Αυτόπτης μάρτυρας μιλάει για τα όσα σοκαριστικά βίωσε μέσα στο εμπορικό.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, η μητέρα μερικά δευτερόλεπτα αφού είχε δεχθεί μαχαιριές, του έδωσε το εννέα μηνών μωρό που είχε δεχθεί και εκείνο μαχαιριά στην κοιλιά, σε μία απελπισμένη προσπάθεια να του σώσει τη ζωή.

Πώς επιχείρησε να σταματήσει την αιμορραγία
Η αυτοθυσία της μητέρας, αλλά και ο αυτόπτης μάρτυρας, βοήθησαν στο να σταματήσουν την αιμορραγία μέχρι τουλάχιστον το μωρό να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο ίδιος περιέγραψε πως χρησιμοποίησε ρούχα από ένα κατάστημα για να να σταματήσει την αιμορραγία του μωρού.

«Η μητέρα ήρθε με το μωρό και μού το έδωσε. Το κράτησα και προσπάθησα να συμπιέσω το τραύμα του. Τα αδέλφια μου έμειναν με τη μητέρα και κάλεσαν τους διασώστες. Η γυναίκα ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Υπήρχε πολύ αίμα στο πάτωμα».

«Ούρλιαζε πολύ, πολύ δυνατά»

Ένας άλλος μάρτυρας, εργαζόμενος στο εμπορικό κέντρο, είπε ότι είδε μια μητέρα να ουρλιάζει στο επάνω όροφο. «Είδα μια μητέρα και ίσως τον σύντροφό της με ένα μωρό σε ένα καροτσάκι», δήλωσε στο Nine News.

«Ούρλιαζε πολύ, πολύ δυνατά. Έτρεχε πέρα δώθε και κάποια στιγμή σήκωσε τι μωρό από το καρότσι και έχει αίμα στην πλάτη. Η κραυγή της κάτι που θα θυμάμαι για πάντα. Ήταν το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω ακούσει ποτέ».

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Λετονία: Οι πολίτες καλούνται να μετατρέψουν τα υπόγειά τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια

Οι αρχές της Λετονίας, βαλτικής χώρας και γειτονικής της Ρωσίας, κάλεσαν τους πολίτες τους να μετατρέψουν τα υπόγεια των σπιτιών τους σε αντιαεροπορικά καταφύγια, με αφορμή την παρ...

Σαν σήμερα - 29 Απριλίου

Γεγονότα 1091: Λίγο έξω από την Κωνσταντινούπολη διεξάγεται η Μάχη του Λεβούνιου. Ο αυτοκράτορας του Βυζαντίου Αλέξιος Α΄ ο Κομνηνός νικά τους Πετσενέγκους και τους εξαφανίζει α...

Φόρτωση άρθρων...