Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Το κάμπινγκ πήρε απρόσμενη τροπή: Λιοντάρι έκοβε βόλτες ανάμεσα στις σκηνές – «Πάγωσαν» οι κατασκηνωτές

Πλανήτης

«Πάγωσαν» οι κατασκηνωτές σε ένα κάμπινγκ στη Μποτσουάνα, όταν ένα λιοντάρι μπήκε στο χώρο που είχαν στήσεις τις σκηνές τους και έκανε βόλτα ανάμεσά τους.

«Τα λιοντάρια μπαίνουν στις κατασκηνώσεις απροειδοποίητα και με απόλυτη σιωπή, όπως συνέβη και σε εμάς», δήλωσε ο κατασκηνωτής που βιντεοσκόπησε το λιοντάρι.

Τα συγκλονιστικά πλάνα  ξεκινούν με το αρπακτικό να περιδιαβαίνει περιμετρικά του καταυλισμού σαν σκηνή από την ταινία τρόμου, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η New York Post.

Εξερεύνηση ανάμεσα στις σκηνές
To λιοντάρι περιπλανιέται γύρω από τις σκηνές με τους κατασκηνωτές να ψιψιρίζουν ο ένας στον άλλον να μην κουνηθεί κανείς.

news

Όπως φαίνεται καθαρά και στο βίντεο το λιοντάρι βαδίζει μέχρι το τραπέζι τους και επιθεωρεί τα… μαχαιροπήρουνα. 

Κάποια στιγμή, το αιλουροειδές ρίχνει κατά λάθος ένα μπουκάλι από το τραπέζι. 

news

Το βίντεο ολοκληρώνεται με το λιοντάρι να πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής από τους επισκέπτες, πριν τους ρίξει ένα ανατριχιαστικό βλέμμα – και στη συνέχεια να εξαφανίζεται στην άγρια φύση. 

news

Ένας από τους κατασκηνωτές είπε ότι είχαν συμφωνήσει πριν από το ταξίδι ότι αν είχαν μια τέτοια συνάντηση με αρπακτικό ζώο, «δεν θα έτρεχαν να φύγουν τρέχοντας, καθώς αυτό θα εξαγρίωνε τα ζώα»

«Αν κάποιος πανικοβληθεί και τρέξει ή κάνει ξαφνικές κινήσεις, οι πιθανότητες να δεχτεί επίθεση είναι μεγάλες», δήλωσε ο μάρτυρας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Αναγκαίο» το χτύπημα, στη Ράφα λέει το Ισραήλ στις ΗΠΑ - Ξεκινά επιχείρηση εκκένωσης

Στρατιωτική επιχείρηση στη Ράφα στη Λωρίδα της Γάζας ετοιμάζει να πραγματοποιήσει ο ισραηλινός στρατός. Η επιχείρηση του ισραηλινού στρατού στη Ράφα είναι αναγκαία λόγω της απόρριψ...

Φόρτωση άρθρων...