Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Τουρκία: Ισχυρή έκρηξη στο λιμάνι στο Ντεριντσέ – Βίντεο-ντοκουμέντο

Πλανήτης

Ισχυρή έκρηξη συντάραξε το λιμάνι στο Ντεριντσέ στην Τουρκία. Οι τοπικές Αρχές να επιβεβαιώνουν ότι τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχουν τραυματιστεί. 

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να δείχνουν ένα τεράστιο σύννεφο καπνού. Τα αίτια της έκρηξης στο λιμάνι του Ντεριντσέ, περίπου 55 μίλια ανατολικά από την Κωνσταντινούπολη, είναι ακόμη άγνωστα. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως το περιστατικό σημειώθηκε στις 14:35 τοπική ώρα, σε χώρο φορτοεκφόρτωσης σιτηρών, ενώ η έντασή του παρομοιάστηκε με αυτή που προκαλεί «ένας σεισμός», σύμφωνα με όσα είπαν κάτοικοι της περιοχής.

«Ακούσαμε μια έκρηξη και είδαμε την έκρηξη της σιταποθήκης TMO. Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο», δήλωσε ο δήμαρχος του Ντεριντσέ, Ζεκί Ακγούν.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβέστες, αστυνομικοί και ιατρικές ομάδες για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της φωτιάς. Από την έκρηξη καταστράφηκαν 13 ελκυστήρες φορτοεκφόρτωσης σιτηρών, ενώ δεν προκλήθηκαν ζημιές σε πλοία.

Πηγή από τη διαχειρίστρια εταιρεία του λιμανιού ανέφερε πως η έκρηξη δεν επηρέασε τις υπόλοιπες δραστηριότητες στον χώρο.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νετανιάχου σε Μπλίνκεν: Δε θα δεχθώ μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει τον τερματισμό του πολέμου

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, είχε σήμερα στην Ιερουσαλήμ ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν. Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ τόνισε ότι ...

Φόρτωση άρθρων...