Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Σεισμός στην Τουρκία: Νεκρός ο τερματοφύλακας Εγιούπ Τουρκασλάν

Τραγική κατάληξη είχε η επιχείρηση διάσωσης του τερματοφύλακα της Μαλάτιασπορ, Εγιούπ Τουρκασλάν, καθώς βρέθηκε νεκρός στα συντρίμμια κτιρίου που έμενα, έπειτα από τους ισχυρούς σεισμούς στην Τουρκία.

«Δυστυχώς, ο Αχμέτ μας πέθανε. Τώρα έβγαλαν το άψυχο σώμα του από τα συντρίμμια. Δυστυχώς δεν ζει», ανέφερε ο προπονητής του, ο οποίος έκανε γνωστή την τραγική είδηση.

Από το ίδιο κτίριο ανασύρθηκε ζωντανή η γυναίκα του 28χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος ήταν εξαιρετικά άτυχος, αφού, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πάνω που είχε εντοπιστεί ζωντανός από τα σωστικά συνεργεία ήρθε ο δεύτερος σεισμός των 7,7 Ρίχτερ, ο οποίος απέβη μοιραίος, με τους διασώστες να εντοπίζουν το άψυχο σώμα του μετά από 35 ώρες.

Από την πλευρά της η τουρκική ομάδα στην ανακοίνωσή της αναφέρει «Συλλυπητήρια! ο τερματοφύλακάς μας, Αχμέτ Εγιούπ Τουρκασλάν, έχασε τη ζωή του μετά την κατάρρευση κτιρίου από τον σεισμό. Αναπαύσου εν ειρήνη. Δεν θα σε ξεχάσουμε υπέροχε άνθρωπε».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βρετανία: Βαριές απώλειες για το κυβερνών κόμμα του Ρίσι Σούνακ στις τοπικές εκλογές

Βαριές απώλειες για το Συντηρητικό κόμμα του Ρίσι Σούνακ δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα των τοπικών εκλογών στην Μεγάλη Βρετανία, σηματοδοτώντας πιθανότατα την επώδυνη ήττα της σημ...

Φόρτωση άρθρων...