Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Τουρκία: Ο Ερντογάν κατσάδιασε υπουργό του επειδή δεν του άρεσε η υπογραφή του (Video)

Για ακόμη μία φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκε σε υπουργό του χωρίς σημαντικό λόγο. Ο Πρόεδρος της Τουρκίας κατσάδιασε τον υπουργό Εμπορίου της Τουρκίας, Μεχμέτ Μους, για την... υπογραφή του.

Κατά τη διάρκεια της Έκτακτης Συνόδου Κορυφής του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών (TDT), oι κάμερες «έπιασαν» το σχόλιο του Ερντογάν, ο οποίος τα έβαλε με τον υπουργό Εμπορίου της Τουρκίας για την... υπογραφή του.

«Μα καλά, τι υπογραφή είναι αυτή. Να την αλλάξεις αμέσως», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος, με τον Τούρκο υπουργό του να κοιτά αμήχανος, δίχως να λέει κουβέντα.

Το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και τα σχόλια πολιτών και πολιτικών για τη συμπεριφορά του Ερντογάν ήταν αιχμηρά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραμπ κατά FBI: «Συνωμοσιολογικές μπούρδες για διανοητικά καθυστερημένους» ότι με χτύπησε θραύσμα και όχι σφαίρα

Δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι κάτι άλλο εκτός από μια σφαίρα προκάλεσε τον τραυματισμό στο αυτί του Ντόναλντ Τραμπ στην απόπειρα δολοφονίας της 13ης Ιουλίου κατά του Ρεπουμπλικανού υ...

ΗΠΑ: Το ζεύγος Ομπάμα ανακοίνωσε ότι στηρίζει την Κάμαλα Χάρις για την προεδρία (βίντεο)

Με ένα τηλεφώνημα με την Κάμαλα Χάρις έκαναν γνωστή ο Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ τη στήριξη τους στην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις εκλογές του...

Φόρτωση άρθρων...