Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Τριτ Γουίλιαμς: Νεκρός σε τροχαίο 71χρονος ηθοποιός

Πλανήτης

Τον θάνατο σε τροχαίο βρήκε ο 71χρονος ηθοποιός Τριτ Γουίλιαμς κοντά στο πολυτελές σπίτι του στο Βερμόντ.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (ώρα ΗΠΑ) όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο Γουίλιαμς παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος οδηγός.

Κατά τα δημοσιεύματα το τροχαίο συνέβη όταν ο 35χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έστριψε αριστερά για να μπει σε πάρκινγκ παρασύροντας την μηχανή με τον ηθοποιό που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ο Γούλιαμς φορούσε κράνος όταν τον παρέσυρε το αυτοκίνητο. Ο 71χρονος ηθοποιός ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Παμ βαν Σαντ και είχαν δύο παιδιά.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 16:53 (τοπική ώρα Βερμόντ) τη Δευτέρα και παρά το γεγονός ότι ο Γουίλιαμς διεκομίσθη με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 12 Μαΐου

Γεγονότα 1551: Ιδρύεται το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Αμερικής, το Εθνικό Πανεπιστήμιο του Αγίου Μάρκου στην Λίμα του Περού 1743: Η Μαρία Τερέζα της Αυστρίας στέφεται βασίλι...

Ζελένσκι: Πρώτη προτεραιότητα του στρατού η άποκρουση της ρωσικής επίθεσης στο Χάρκοβο

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε κατά το σημερινοβραδινό τηλεοπτικό του μήνυμα ότι η άποκρουση της ρωσικής επίθεσης κοντά στη βορειοανατολική πόλη Χάρκιβ είναι η «πρώ...

Φόρτωση άρθρων...