Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Τσετσενία: Ο Καντίροφ φέρεται να έθαψε ζωντανό τον προσωπικό του γιατρό - Τον είχε κατηγορήσει ότι τον δηλητηρίαζε

Πλανήτης

Σύμφωνα με έναν μακάβριο ισχυρισμό του ρωσικού καναλιού επικοινωνίας Telegram «VChK-OGPU», o Ραμζάν Καντίροφ φέρεται να έθαψε ζωντανό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του και προσωπικό του γιατρό, Έλχαν Σουλεϊμάνοφ, εν μέσω ισχυρισμών του Τσετσένου πολέμαρχου ότι τον δηλητηρίαζε.

Ο Έλχαν Σουλεϊμάνοφ, στενός σύντροφος του Ραμζάν Καντίροφ εξαφανίστηκε και εκφράζεται φόβος ότι είναι νεκρός εν μέσω ισχυρισμών ότι δηλητηρίαζε τον Τσετσένο πολέμαρχο, σύμφωνα με αναφορές από τη Ρωσία.

Ο Έλχαν Σουλεϊμάνοφ, 49 ετών, στενός σύντροφος του Καντίροφ και γιατρός του, υπηρέτησε ως υπουργός Υγείας και αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τσετσενίας. Εδώ και έναν χρόνο έχει σταματήσει να δημοσιεύει αναρτήσεις του στο Instagram  και έκτοτε δεν έχει δει ή ακούσει κανείς κάτι για αυτόν, αναφέρει στο δημοσίευμά της η Daily Mail.

Η υγεία του 46χρονου Καντίροφ, ο οποίος έχει στείλει δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες του να πολεμήσουν στην Ουκρανία, έχει γίνει αντικείμενο εικασιών που υποστηρίζουν ότι είναι  ανίατα άρρωστος.

Σύμφωνα με κανάλι στο Telegram που επικαλείται πηγές στις δυνάμεις ασφαλείας, ο Καντίροφ απέδωσε τα προβλήματα υγείας του στον Σουλεϊμάνοφ και τον κατηγόρησε ότι  τον δηλητηρίασε.  

Εάν ο Καντίροφ, που είναι κορυφαίος σύμμαχος του Πούτιν και φημίζεται για την ωμότητά του, υποπτευόταν ότι ο γιατρός τον δηλητηρίασε, τότε είναι απίθανο να έχει δείξει έλεος

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 27 Απριλίου

Γεγονότα 1296: Ηττώνται οι Σκωτσέζοι από τους Άγγλους στη μάχη του Ντάνμπαρ. 1667: Πωλούνται τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του έργου «Χαμένος Παράδεισος» από τον τυφλ...

Φόρτωση άρθρων...