Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Βέλγιο: 35χρονος σκότωσε και διαμέλισε την μητέρα του

Πλανήτης

Άγρια δολοφονία διαπράχτηκε στο Βέλγιο με θύμα μία 70χρονη και θύτη τον 35χρονο γιο της. Ο 35χρονος άνδρας ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα του, το διαμελισμένο πτώμα της οποίας βρέθηκε στις αρχές της εβδομάδας σε ένα κανάλι δίπλα στον ποταμό Μεύση, κοντά στη Λιέγη, ανακοίνωσε η εισαγγελία της πόλης.

Τα μέλη της γυναίκας βρέθηκαν μέσα σε ένα ψυγείο και σε ένα άλλο δοχείο τα οποία ο δράστης είχε πετάξει στο νερό.  

Στον κορμό της, το θύμα, έφερε ένα τατουάζ, με βάση το οποίο την ταυτοποίησαν οι αρχές, εξήγησε η εκπρόσωπος της εισαγγελίας Κατρίν Κολινιόν. Επρόκειτο για μια 70χρονη ο γιος της οποίας συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών «Ζαβεντάμ».

Ο 35χρονος σκόπευε να επιβιβαστεί σε μια πτήση με προορισμό τη Νότια Κορέα, ανέφερε η Κατρίν Κολινιόν.  Ο 35χρονος ομολόγησε την πράξη του και αφού του ασκήθηκε δίωξη αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανατριχιαστική καταγγελία από γυναίκα υπουργό της Αυστραλίας: Μου έδωσαν ναρκωτικά και με βίασαν

Μια ανατριχιαστική καταγγελία ερευνά η αστυνομία στην Αυστραλία σύμφωνα με την οποία η βουλευτής του Κουίνσλαντ, Μπρίτανι Λάουγκα και αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, δέχθηκε σεξουαλι...

Το πασχαλινό μήνυμα του Ζελένσκι: Ζήτησε από τους Ουκρανούς να προσευχηθούν ο ένας για τον άλλο

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κάλεσε στο πασχαλινό του μήνυμα τους συμπατριώτες του να προσευχηθούν ο ένας για τον άλλον αλλά και για τους στρατιώτες που πολεμούν στο μέτ...

Φόρτωση άρθρων...