Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Βέλγιο: Έκαψε ζωντανούς την πρώην σύντροφό του και τα δύο παιδιά τους και έπειτα αυτοκτόνησε

Πλανήτης

Σοκ έχει προκαλέσει στο Βέλγιο μία οικογενειακή τραγωδία. Ένας σκότωσε την πρώην σύντροφό του και τα δύο τους παιδιά και στη συνέχει αυτοκτόνησε.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο Vaudignies της επαρχίας Hainaut, μετά από οικογενειακή διαμάχη, όπως μετέδωσαν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ο άνδρας φέρεται να περιέλουσε με βενζίνη την πρώην σύντροφό του και να την έκαψε μέσα στο σπίτι της, όπου έμενε από τις αρχές Δεκεμβρίου. 

Έπειτα τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του. Πήρε μαζί του τα δύο τους παιδιά. Οι αστυνομικοί μέσα στο αυτοκίνητο, που επίσης τυλίχθηκε στις φλόγες, εντόπισαν τα καμένα πτώματα των δύο παιδιών και του άνδρα.

Ο δήμαρχος της Κιέβρες, Ολιβιέ Χαρτιέλ, επιβεβαίωσε τους τέσσερις θανάτους. Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η εισαγγελία του Mons-Tournai, ενώ στο σημείο μετέβη η δικαστική Αστυνομία. 

Οι συνθήκες και τα αίτια της τραγωδίας δεν είχαν ακόμα καθοριστεί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βραζιλία: Κατέρρευσαν γέφυρες και υπερχείλισαν ποτάμια από τις πλημμύρες – Τουλάχιστον 56 νεκροί

Οι πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Βραζιλία έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 56 ανθρώπους ενώ τουλάχιστον άλλοι 67 αγνοούνται, σύμφωνα με το νεότερο απολ...

Ανατριχιαστική καταγγελία από γυναίκα υπουργό της Αυστραλίας: Μου έδωσαν ναρκωτικά και με βίασαν

Μια ανατριχιαστική καταγγελία ερευνά η αστυνομία στην Αυστραλία σύμφωνα με την οποία η βουλευτής του Κουίνσλαντ, Μπρίτανι Λάουγκα και αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, δέχθηκε σεξουαλι...

Το πασχαλινό μήνυμα του Ζελένσκι: Ζήτησε από τους Ουκρανούς να προσευχηθούν ο ένας για τον άλλο

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κάλεσε στο πασχαλινό του μήνυμα τους συμπατριώτες του να προσευχηθούν ο ένας για τον άλλον αλλά και για τους στρατιώτες που πολεμούν στο μέτ...

Φόρτωση άρθρων...