Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Βιετνάμ: Πέθανε ο 10χρονος που είχε πέσει σε κούφια κολώνα οικοδομής

Πλανήτης

Τραγικό τέλος είχε η επιχείρηση για την διάσωση του 10χρονου αγοριού, το οποίο είχε πέσει μέσα σε μια τσιμεντένια, κούφια κολώνα οικοδομής σε εργοτάξιο στο Βιετνάμ.

Όπως μετέδωσαν σήμερα τα κρατικά Μέσα Ενημέρωσης, δυστυχώς, το αγοράκι πέθανε και οι διασώστες προσπαθούν να προσεγγίσουν το άψυχο σώμα του.

Οι διασώστες πέρασαν σχεδόν 100 ώρες προσπαθώντας να απεγκλωβίσουν τον Θάι Λι Χάο Ναμ από την κολώνα στήριξης, σε βάθος 35 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της Γης. Οι προσπάθειές τους δεν στέφθηκαν με επιτυχία, ανέφερε η διαδικτυακή εφημερίδα VnExpress, επικαλούμενη έναν τοπικό κυβερνητικό αξιωματούχο.

«Οι αρχές διαπίστωσαν ότι το θύμα πέθανε και προσπαθούν να ανακτήσουν το πτώμα του για την κηδεία», είπε ο αντιπρόεδρος της νότιας επαρχίας Ντονγκ Θαπ, Ντοάν Ταν Μπου.

Ο 10χρονος Να, μαζί με φίλους του, αναζητούσε παλιοσίδερα όταν έπεσε μέσα σε αυτή την κολώνα, διαμέτρου μόλις 25 εκατοστών, το πρωί του περασμένου Σαββάτου. Το περιστατικό σημειώθηκε σε εργοτάξιο για την κατασκευή γέφυρας στη νότια επαρχία Ντονγκ Θαπ.

Νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός του Βιετνάμ, Φαμ Μιν Τσιν, είχε προτρέψει τους διασώστες και τις τοπικές αρχές να κινητοποιήσουν όλο τον εξοπλισμό και τις δυνάμεις που χρειάζονται, ανέφερε η Κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ισπανία: Ποια είναι η Μπεγκόνια Γκόμεθ που ερευνάται για σκάνδαλο διαφθοράς και βάζει σε σκέψεις παραίτησης τον Σάντσεθ

Δικαστήριο της Μαδρίτης ανακοίνωσε την Τετάρτη (24/4) ότι άνοιξε προκαταρκτική έρευνα κατά της συζύγου του Ισπανού πρωθυπουργού, Πέδρο Σάντσεθ, ως ύποπτη για «άσκηση επιρροής και δ...

Νέα πρόκληση: Η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για ασκήσεις με πυρά «στην καρδιά» του Βορείου Αιγαίου

Λίγη ώρα αφότου ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) με την Ελλάδα, η Τουρκία εξέδωσε NAVTEX για αεροναυτικές ασκήσεις σε «απόσταση αν...

Φόρτωση άρθρων...