Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Μπαλί: Viral η εμφάνιση Λαβρόφ με iPhone, Apple Watch, μπλουζάκι made in USA και... σκαρπίνια (βίντεο)

Πλανήτης

Viral έγινε η εμφάνιση του Σεργκέι Λαβρόφ από το Μπαλί, όταν διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας μέσω βίντεο που δημοσίευσε η εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Καταρρίπτοντας τα δημοσιεύματα, ο Σεργκέι Λαβρόφ δηλώνει «είμαι καλά» εν ώρα εργασίας και διαψεύδει ότι εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Μπαλί με αιφνίδιο καρδιακό πρόβλημα. Όμως, η εμφάνισή του κέντρισε όλα τα βλέμματα, αφού «διαφημίζει» όλα τα προϊόντα ενός δυτικού πολιτισμού από εταιρείες «συνώνυμα» του καπιταλισμού.

Όπως φαίνεται, ο Σεργκέι Λαβρόφ φοράει στο αριστερό του χέρι ένα Apple Watch, το οποίο συνδυάζει με ένα iPhone τελευταίας γενιάς ενώ μέχρι και η μπλούζα που φοράει έχει το λογότυπο του Αμερικανού ζωγράφου, Jean-Michel Basquiat.

Μάλιστα, έχοντας προσαρμοστεί στο ασιατικό κλίμα, φοράει σορτς και το συνδυάζει με σκαρπίνια, τα οποία θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει ως εκκεντρική επιλογή υποδήματος.

Παρά τις προσπάθειες των Ρώσων να διαψεύσουν τα όποια δημοσιεύματα για την υγεία του Σεργκέι Λαβρόφ, ο κυβερνήτης του Μπαλί επιμένει ότι ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών εισήχθη πράγματι σε νοσοκομείο και πέρασε από εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εξουδετερώθηκε δίκτυο ρωσικής προπαγάνδας που πλήρωνε Ευρωπαίους πολιτικούς

Στον πόλεμο πληροφοριών και προπαγάνδας που φέρεται να διεξάγει η Ρωσία στην Ευρώπη για τον οποίο έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους Ευρωπαίοι αξιωματούχοι και ηγέτες, αναφέρεται δη...

Πούτιν: Η Μόσχα δεν θα επιτεθεί στο ΝΑΤΟ - Αν δοθούν F-16 στην Ουκρανία, θα καταρρίπτονται

Η Ρωσία δεν έχει σχέδια για καμία χώρα του ΝΑΤΟ και δεν θα επιτεθεί στην Πολωνία, στις χώρες της Βαλτικής ή στην Τσεχία, αλλά εάν η Δύση προμηθεύσει μαχητικά F-16 στην Ουκρανία, τό...

Σαν σήμερα - 29 Μαρτίου

Γεγονότα 1430: Η Θεσσαλονίκη πέφτει στα χέρια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας 1638: Σουηδοί άποικοι ιδρύουν την πρώτη ευρωπαϊκή αποικία στη σημερινή πολιτεία του Ντέλαγουερ ...

Φόρτωση άρθρων...