Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Βουλγαρία: Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες του Μπορίσοφ - Το όπλο, τα χρήματα και το προφυλακτικό (Photos)

Πλανήτης

Δύσκολες μέρες διάγει ο πρώην Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ. Μετά την ήττα στις Εθνικές Εκλογές της Κυριακής στη Βουλγαρία, το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές.

Το κόμμα του Μπόικο Μπορίσοφ (GERB) βγήκε δεύτερο στις Εκλογές της Κυριακής, Και σαν να μην έφτανε αυτό έρχεται και πάλι αντιμέτωπος με δημοσιοποίηση μιας νέας παρτίδας φωτογραφιών, σε βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης και  μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που τον εικονίζουν σε ιδιωτικές στιγμές στην κρεβατοκάμαρα της πρωθυπουργικής κατοικίας. 

Ανάλογες φωτογραφίες είχαν δημοσιοποιηθεί από ανώνυμο χρήστη στο διαδίκτυο, προκαλώντας πολιτική κρίση στη χώρα και έντονη διαμάχη ανάμεσα στον Μπόικο Μπορίσοφ και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Ρούμεν Ράντεφ.

Στις φωτογραφίες του 2020 ο Μπόικο Μπορίσοφ εικονιζόταν να κοιμάται στο κρεβάτι του, έχοντας πάνω στο κομοδίνο ένα περίστροφο καθώς και  δεσμίδες με χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ και ράβδους χρυσού μέσα στο ανοιχτό συρτάρι. 

Την ίδια εποχή είχε διαρρεύσει και βίντεο από λήψεις μέσα από την πρωθυπουργική κατοικία. Η μελέτη της σκιάς στις λήψεις έκανε τους ειδικούς να μιλούν για γυναίκα που τα βουλγαρικά Μέσα Ενημέρωσης χαρακτηρίζουν «Μάτα Χάρι».

Στις νέες φωτογραφίες ο πρώην Βούλγαρος Πρωθυπουργός είναι πάλι ξαπλωμένος στο ίδιο κρεβάτι αλλά με διαφορετικά σκεπάσματα, γεγονός που μαρτυρεί πως οι συγκεκριμένες λήψεις έγιναν σε διαφορετική ημερομηνία. 

Στο κομοδίνο υπάρχει πάλι το πιστόλι, δίπλα σε  ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό. Στο συρτάρι του κομοδίνου διακρίνονται πάλι δεσμίδες με χιλιάδες ευρώ, αλλά όχι ράβδοι χρυσού αυτή την φορά.

Ερωτηματικό παραμένει ποιοι κρύβονται πίσω από τις φωτογραφίες αυτές, που όπως αποδείχθηκε προκάλεσαν ανεπανόρθωτη ζημιά στην εικόνα του Μπορίσοφ που η πολυετής κυβερνητική του θητεία συνδυάστηκε με σκάνδαλα και καταγγελίες για διαφθορά. Οι νέες φωτογραφίες δημοσιοποιήθηκαν παραμονές των πρόσφατων εκλογών, κάνοντας επιπλέον πολιτική ζημιά στην εικόνα του GERB.

Το 2020 ο Μπορίσοφ είχε κατηγορήσει τον Ράντεφ πως τον κατασκόπευε με drone για να φωτογραφίσει ιδιωτικές στιγμές του, αμφισβητώντας την εγκυρότητα ορισμένων, αλλά όχι όλων, των φωτογραφιών.

Τον περασμένο Μάιο, ο Βούλγαρος επιχειρηματίας είχε ισχυριστεί πως η «Μάτα Χάρι» που κατάφερε και μπήκε στην πρωθυπουργική κατοικία και φωτογράφισε τις ιδιωτικές στιγμές του Μπορίσοφ, ήταν το μοντέλο Magdalena Tepavicharova, γνωστή και ως Maggie Bader, η οποία όμως αρνήθηκε κάθε εμπλοκή, λέγοντας πως δεν γνωρίζει ούτε είχε ποτέ σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό της Βουλγαρίας.

Βουλγαρία: Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες του Μπορίφοφ - Το όπλο, τα χρήματα και το προφυλακτικό
Βουλγαρία: Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες του Μπορίφοφ - Το όπλο, τα χρήματα και το προφυλακτικό
Βουλγαρία: Νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες του Μπορίφοφ - Το όπλο, τα χρήματα και το προφυλακτικό

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας ανέκτησε τις αισθήσεις του μετά το ολονύχτιο χειρουργείο

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο ανέκτησε τις αισθήσεις του έπειτα από την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, μετά την απόπειρα δολοφονίας του από τον 7...

Σλοβακία: «Μοναχικός λύκος» ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας του Ρόμπερτ Φίτσο

«Μοναχικό λύκο» χαρακτήρισε ο υπουργός Εσωτερικών της Σλοβακίας τον δράστη της απόπειρας δολοφονίας σε βάρος του Πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο. Ο Μάτους Σούτα Έστοκ ανέφερε ότι ο δ...

Ισραήλ: Ακυρώνει τη συμφωνία ελευθέρου εμπορίου με την Τουρκία - Δασμοί 100% στις εισαγωγές «όσο κυβερνά ο Ερντογάν»

Την ακύρωση της συμφωνίας ελευθέρου εμπορίου του Ισραήλ με την Τουρκία προανήγγειλε ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών, Μπεζαλέλ Σμότριτς. Η απόφαση έρχεται σε απάντηση για την α...

Φόρτωση άρθρων...