Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Βραζιλία: Βίντεο-σοκ με γυναίκα που πυρπόλησε ζωντανό τον σύζυγό της

Πλανήτης

Γυναίκα πυρπόλησε τον 50χρονο σύζυό της στη Βραζιλία προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη της χώρας. Βίντεο μάλιστα, που καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας, κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνοντας λεπτό προς λεπτό πώς η σύζυγος του 50χρονου, Ana María Paixaõ, προχώρησε στο αποτρόπαιο αυτό έγκλημα το οποίο στοίχισε εν τέλει τη ζωή του άτυχου άνδρα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στις αρχές της εβδομάδας μέσα σε ένα ιχθυοπωλείο στο Ρίο ντε Τζανέιρο, και θύμα ήταν ο 50χρονος André Chapeta. Στο βίντεο η Ana María Paixaõ πλησιάζει τον άνδρα, τον περιλούζει με εύφλεκτο υγρό, και στη συνέχεια του βάζει φωτιά με έναν αναπτήρα, με τον 50χρονο να αρχίζει να τρέχει μέσα στο κατάστημα, ενώ καιγόταν ζωντανός.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία για εγκαύματα στο 92% του σώματός του πριν υποκύψει στα τραύματά του την Παρασκευή, 8/12.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η σύζυγος του 50χρονου συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης, αλλά αφέθηκε ελεύθερη κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφού ένας δικαστής δεν υπέγραψε ένταλμα σύλληψης.

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Αστυνομίας Flávio Ferreira δήλωσε ότι πιστεύει ότι το περιστατικό είχε ως κίνητρο τη ζήλια της γυναίκας για τον σύζυγό της, ενώ ανέφερε ότι η 30χρονη σχέση του ζευγαριού φέρεται να σημαδεύτηκε από περιόδους ενδοοικογενειακής βίας.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, η Paixaõ φέρεται να είπε στους ερευνητές ότι είχε ξυλοκοπηθεί πριν βάλει φωτιά στον Chapeta και αντέδρασε σε αυτοάμυνα, ισχυρισμός που ωστόσο απερρίφθη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Στο ψηφοδέλτιο γράψτε μόνο Τζόρτζια»: H Ιταλίδα πρωθυπουργός ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε πριν από λίγο από την Πεσκάρα της κεντρικής Ιταλίας ότι θα είναι υποψήφια στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της "Αδέλφια της Ιταλίας". ...

Φόρτωση άρθρων...