Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Βρετανία: 32χρονος έκλεψε 200.000 σοκολατένια αυγά

Πλανήτης

Όποιος είναι λάτρης της σοκολάτας σίγουρα δύσκολα μπορεί να αντισταθεί στην Cadbury’s, μιας και είναι από τις καλύτερες. Αυτό επιβεβαιώνεται και από την κλοπή 200.000 (!) πασχαλινών αυγών από μια βιομηχανική μονάδα στο Telford του Shropshire, στη Βρετανία.

Τα 200.000 σοκολατένια αυγά της Cadbury’s εκλάπησαν, σύμφωνα με την Sun, στις 11 Φεβρουαρίου και άξιζαν περίπου 40.000 λίρες. Για την κλοπή τους κατηγορείται ένας 32χρονος από την Βρετανία, ο Joby Pool, ο οποίος συνελήφθη μετά από έλεγχο των αστυνομικών στο αυτοκίνητό του όπου και εντοπίστηκαν τα σοκολατένια.

Τα εν λόγω σοκολατένια αυγά της Cadbury’s, γεμιστά με κρέμα, επρόκειτο να διατεθούν στην αγορά για το Πάσχα και η κλοπή τους αρχικά προκάλεσε ανησυχία στην εταιρεία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φόβοι για αναταράξεις στο παγκόσμιο εμπόριο μετά την κατάρρευση της γέφυρας στη Βαλτιμόρη

Η κατάρρευση της γέφυρας Francis Scott Key, στη Βαλτιμόρης, αποτελεί «μεγάλη καταστροφή» για την οικονομία, καθώς απειλεί με μεγάλη αναστάτωση τις μεταφορές αξίας ύψους 80 δισ. δολ...

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Ανασύρθηκαν οι σοροί των δύο από τους έξι εργάτες

Οι σοροί των δύο από τους έξι εργάτες που έχασαν τη ζωή τους στα παγωμένα νερά του λιμανιού της Βαλτιμόρης ανασύρθηκαν χθες Τετάρτη, ανακοίνωσαν οι αρχές, την επομένη της τραγικής ...

Φόρτωση άρθρων...