Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Βρετανία: Επιστρέφει στα δημόσια καθήκοντά του ο Bασιλιάς Κάρολος

Πλανήτης

Ο Βασιλιάς Κάρολος πρόκειται να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα έπειτα από τη θετική ανταπόκριση στη θεραπεία για καρκίνου, έγινε γνωστό την Παρασκευή.

Ο Κάρολος είχε αποκαλύψει τον Φεβρουάριο ότι πάσχει από καρκίνο (αν και δεν ανέφερε ποιον τύπο) και ότι λαμβάνει εξωνοσοκομειακή περίθαλψη.

Για τον λόγο αυτό ανέστειλε τα δημόσια καθήκοντά του, αλλά συνέχιζε να εργάζεται από το γραφείο του.

Εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ δήλωσε ότι «η ιατρική ομάδα της Αυτού Μεγαλειότητας είναι πολύ ενθαρρυμένη από την πρόοδο που έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής και παραμένει θετική για τη συνεχή ανάρρωση του Βασιλιά.

«Το θεραπευτικό πρόγραμμα της Αυτού Μεγαλειότητας θα συνεχιστεί, αλλά οι γιατροί είναι αρκετά ικανοποιημένοι με την πρόοδο που έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής, ώστε ο βασιλιάς να είναι πλέον σε θέση να αναλάβει εκ νέου μια σειρά από δημόσια καθήκοντα», τόνισε ο εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ.

Στο μεταξύ το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία του βασιλιά και της βασίλισσας, η οποία τραβήχτηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ στις 10 Απριλίου, την επομένη της 19ης επετείου του γάμου τους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

«Όχι» του Ισραήλ στην κατάπαυση του πυρός - «Συνεχίζουμε την επιχείρηση στη Ράφα»

Το Πολεμικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα ότι το Ισραήλ συνεχίζει την επιχείρηση στη Ράφα για να ασκήσει στρατιωτική πίεση στη Χαμάς, προκειμένου να προωθήσει την απελευθέρωση των ομ...

Γάζα: Εντείνονται οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί - Σε τεντωμένο σχοινί οι συνομιλίες για εκεχειρία

Ο ισραηλινός στρατός διεξάγει σήμερα εντατικούς βομβαρδισμούς στη Ράφα, στη νότια Λωρίδα της Γάζας, για να ενταθεί η «πίεση» στη Χαμάς, μερικές ώρες προτού διεξαχθούν νέες έμμεσες ...

Σαν σήμερα - 7 Μαΐου

Γεγονότα 558: Καταρρέει ο τρούλος της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ιουστινιανός διατάσσει την επανακατασκευή του 1429: Η Ζαν ντ’ Αρκ ηγείται τραυματισμένη της επίθεσ...

Φόρτωση άρθρων...