Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Βρετανία: Περαιτέρω κυρώσεις στη Ρωσία εάν κλιμακωθεί η κρίση στην Ουκρανία

Πλανήτης

Περαιτέρω κυρώσεις έχει έτοιμες η βρετανική κυβέρνηση, τις οποίες μπορεί να ενεργοποιήσει σε βάρος της Ρωσίας εάν η κατάσταση στην Ουκρανία κλιμακωθεί περαιτέρω, δήλωσε εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον.

Ο εκπρόσωπος αρνήθηκε να διευκρινίσει τι είναι αυτό που θα πυροδοτούσε τις περαιτέρω κυρώσεις ή τι ακριβώς θα περιελάμβαναν αυτές, λέγοντας ότι αυτό θα έδινε στρατηγικό πλεονέκτημα στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Έχουμε περαιτέρω κυρώσεις έτοιμες εάν η κατάσταση κλιμακωθεί», δήλωσε ο εκπρόσωπος σε δημοσιογράφους. «Δεν νομίζουμε ότι θα βοηθήσει να διευκρινίσουμε τα συγκεκριμένα σημεία που θα πυροδοτήσουν ενέργειες».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Deutsche Welle: Ένταλμα σύλληψης του Νετανιάχου ετοιμάζει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Η ισραηλινή κυβέρνηση βλέπει με ανησυχία προς τη Χάγη. Εκεί είναι η έδρα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ), το οποίο, όπως λέγεται, ετοιμάζει μέσα στην εβδομάδα διεθνές ένταλ...

Guardian: Τι σημαίνουν για το μέλλον της κυβέρνησης Μπάιντεν οι διαδηλώσεις στα πανεπιστήμια

Ακόμα και σε ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων μπορεί να αναδειχθούν οι κινητοποιήσεις των φοιτητών στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ με τον βρετανικό Guardian να σημειώνει ότι «οι πολιτικές...

Φόρτωση άρθρων...