Κυριακή
29 Ιανουαρίου 2023

Βρετανία: Πέταξαν ξανά αυγά στον Βασιλιά Κάρολο (Videos)

Πλανήτης

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο διάστημα πέταξαν αυγά στον Βασιλιά Κάρολο. Ένας άνδρας συνελήφθη στη Βρετανία με την υποψία ότι πέταξε αυγά εναντίον του Βασιλιά Καρόλου σήμερα, κατά τη διάρκεια του περιπάτου του, μετέδωσε το πρακτορείο PA Media, το οποίο επικαλείται την τοπική αστυνομία.

Ένας εκπρόσωπος της Αστυνομίας επιβεβαίωσε τη σύλληψη. Ο Κάρολος πραγματοποιούσε επίσκεψη στο Λούτον, στα βορειοδυτικά του Λονδίνου. 

Οι σωματοφύλακες επενέβησαν γρήγορα για να απομακρύνουν τον μονάρχη από το σημείο της φασαρίας στην πλατεία St George’s στο Luton.

Ο Κάρολος συνέχισε γρήγορα τη χειραψία με τους πολίτες αφού μεταφέρθηκε σε διαφορετική περιοχή.

Τον περασμένο μήνα ένας άνδρας συνελήφθη αφού πέταξε αυγά στον Κάρολο και τη σύζυγό του Καμίλα, ενώ ήταν σε μια εκδήλωση στη βόρεια Αγγλία.

Το βασιλικό ζεύγος είχε μόλις φθάσει στην πόλη στις 9 Νοεμβρίου για να αποκαλύψει ένα άγαλμα προς τιμήν της εκλιπούσας βασίλισσας στο York Minster, όταν ένας άνδρας στο πλήθος πέταξε τέσσερα αυγά, τα οποία δεν βρήκαν στόχο.

Ο άνδρας ταυτοποιήθηκε αργότερα ως πρώην φοιτητής του Πανεπιστημίου της Υόρκης, ο οποίος ήταν υποψήφιος του Κόμματος των Πρασίνων στο Γιορκ για τις τοπικές εκλογές του 2019.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...