Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Βρετανία: Τρακτέρ «καταπίνει» αυτοκίνητο – Σοκαριστικό βίντεο

Ένα τραγικό τροχαίο έγινε στη Βρετανία, όταν ένας οδηγός τρακτέρ «έλιωσε» ένα αυτοκίνητο και παραδέχθηκε πως βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών. Το τροχαίο έγινε όταν το τρακτέρ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και πέρασε από πάνω του.

Το τροχαίο, που σημειώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο έξω από βάση της RAF στο Σάφολκ της Βρετανίας, καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας με το βίντεο να παρουσιάζεται στο δικαστήριο που καταδίκασε τον 19χρονο οδηγό του τρακτέρ σε οκτώ εβδομάδες φυλάκιση με αναστολή.

Ο 19χρονος Τάιλερ Σάουερμπι παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών, ενώ το ίδιο είχε συμβεί και τον Φεβρουάριο του 2022 όταν αστυνομικοί τον σταμάτησαν και το τεστ αίματος στο οποίο υποβλήθηκε έδειξε ότι είχε κάνει χρήση κοκαΐνης.

Έπειτα από την καταδικαστική απόφαση εναντίον του, ο 19χρονος οδηγός θα πρέπει να κάνει κοινωνική εργασία για δέκα ημέρες ενώ του απαγορεύτηκε να οδηγεί για τρία χρόνια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι κοντά σε σχολείο - Τραυματίστηκαν δύο κορίτσια (Video)

Δύο κορίτσια ηλικίας 5 και 11 ετών τραυματίστηκαν ελαφρά σε επίθεση με μαχαίρι που έγινε κοντά στο σχολείο τους στο Σουφελβεγερσαΐμ, στην ανατολική Γαλλία, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακ...

Πλημμύρες στο Ντουμπάι: Οι θεωρίες συνωμοσίας για τη «σπορά νεφών» και η απάντηση των ειδικών

Ασύλληπτες ήταν οι εικόνες από τις ισχυρότατες βροχοπτώσεις στο Ντουμπάι, σε μία από τις θερμότερες και ξηρότερες περιοχές του πλανήτη. Δρόμοι πλημμύρισαν, αυτοκίνητα θάφτηκαν κάτω...

Φόρτωση άρθρων...