Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Βρετανικά ΜΜΕ: Παραιτείται ο Μπόρις Τζόνσον – Ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες

Την παραίτηση του από την Πρωθυπουργία της Βρετανίας αναμένεται να υποβάλλει τις επόμενες ώρες ο Μπόρις Τζόνσον, σύμφωνα με βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης.

«Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον παραιτείται», αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Mirror, επικαλούμενη μέλη του προσωπικού της Ντάουνινγκ Στριτ. Το ίδιο ανέφερε και δημοσιογράφος του ITV.

Την είδηση ότι ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, παραιτείται μετέδωσε και το BBC. Ο Βρετανός Πρωθυπουργός θα κάνει δηλώσεις μέσα στις επόμενες ώρες, σύμφωνα με το BBC.

Η βρετανική εφημερίδα Sun έγραψε ότι ο Μπόρις Τζόνσον θα παραμείνει στην ηγεσία των Συντηρητικών μέχρι να εκλεγεί νέος πρόεδρος του κόμματος μέσα στο καλοκαίρι.

Ακόμη δύο παραιτήσεις

Δύο ακόμη υφυπουργοί της βρετανικής Κυβέρνησης παραιτήθηκαν σήμερα. Ο Βρετανός υφυπουργός αρμόδιος για τις συντάξεις, Γκάι Όπερμαν, υπέβαλε την παραίτησή του λέγοντας ότι η απροθυμία του Πρωθυπουργού να παραιτηθεί δεν του έχει αφήσει καμία άλλη επιλογή.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, Κρις Φίλιπ, παραιτήθηκε και εκείνος με τη σειρά του έχοντας προηγουμένως ζητήσει την παραίτηση του Πρωθυπουργού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το Ισραήλ ετοιμάζει την επίθεση στη Ράφα

Το Ισραήλ προχωράει με την επίθεση κατά της Χαμάς στη Ράφα. Η Ράφα είναι η μοναδική πόλη της Λωρίδας της Γάζας στην οποία δεν έχει γίνει ακόμη χερσαία επίθεση στον πόλεμο που μαίνε...

Σαν σήμερα - 23 Απριλίου

Γεγονότα 1920: Το Εθνικό Τουρκικό Συμβούλιο υπό τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ καταλύει την κυβέρνηση του σουλτάνου Μεχμέτ ΣΤ' και δημοσίευει προσωρινό σύνταγμα. 1944: Εκλογές ...

Ρωσία: 38χρονος καταδικάστηκε σε 5 χρόνια καταναγκαστικής εργασίας επειδή μίλησε κατά του πολέμου στην Ουκρανία

Ένας Ρώσος καταδικάστηκε σήμερα σε πέντε χρόνια καταναγκαστικής εργασίας στην Ρωσία με την κατηγορία της «διάδοσης ψευδών πληροφοριών» για τον ρωσικό στρατό, επειδή κατά την διάρκε...

Φόρτωση άρθρων...