Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, δήλωσε την Παρασκευή ότι το Ισραήλ θα αντιμετωπίσει «αυστηρή τιμωρία» για την επίθεσή κατά της χώρας του.
Ο Χαμενεΐ σύμφωνα με δήλωση που μεταδόθηκε από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA ανέφερε ότι το Ισραήλ «άνοιξε το κακό και αιματοβαμμένο χέρι του για να διαπράξει ένα έγκλημα κατά της αγαπημένης μας χώρας, αποκαλύπτοντας περισσότερο από ποτέ την κακόβουλη φύση του με την επίθεση σε κατοικημένες περιοχές».
Επιβεβαίωσε επίσης ότι ανώτατοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι και επιστήμονες σκοτώθηκαν κατά την ισραηλινή επίθεση.
Λίγο αργότερα, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ: «Με αυτό το έγκλημα, το σιωνιστικό καθεστώς (σ.σ. το Ισραήλ) έχει προετοιμάσει για τον εαυτό του ένα πικρό και οδυνηρό πεπρωμένο, το οποίο σίγουρα θα βιώσει».
Guardian: Η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν αποδεικνύει ότι ο Τράμπ δεν είναι σε θέση να συγκρατήσει τον Νετανιάχου
Διάγγελμα Νετανιάχου: «Χτυπήσαμε στην κορυφή του προγράμματος πυρηνικών όπλων του Ιράν»
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις