Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Υπάλληλος κλείδωσε τους ληστές μέσα στο κατάστημα

Tον μάστορα τους βρήκαν δυο επίδοξοι ληστές όταν μπήκαν με μασέτα σε κατάστημα και ο ιδιοκτήτης αντέδρασε. Το περιστατικό συνέβη στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας. 

Τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα δείχνουν τον έναν από τους μασκοφόρους ληστές να ζητά από τον υπάλληλο να αδειάσει το ταμείο απειλώντας να τον χτυπήσει με τη μασέτα, ενώ ένας από τους συνεργάτες του κλέβει προϊόντα από τα ράφια.

Αψηφώντας τον κίνδυνο ο υπάλληλος απομακρύνεται τρέχοντας από το ταμείο, αρπάζει δύο μπουκάλια κρασί και τα σπάει στο πάτωμα αποπροσανατολίζοντας τους ληστές. Στη συνέχεια βγαίνει τρέχοντας από το παντοπωλείο και κλειδώνει πίσω του την πόρτα εγκλωβίζοντας τους δύο άνδρες, ανάμεσά τους και εκείνον που κράδαινε τη μασέτα.

Ο υπάλληλος τραβούσε τη μπετούγια, ενώ τον βοηθούσαν και περαστικοί να εμποδίσει τη διαφυγή των ληστών, ένας εκ των οποίων άρχισε να χρησιμοποιεί τη μασέτα για να σπάσει το τζάμι της πόρτας.

Οι επίδοξοι ληστές κατάφεραν τελικά να διαφύγουν σκαρφαλώνοντας από το παράθυρο του μπάνιου στο πίσω μέρος του παντοπωλείου και καταζητούνται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σαν σήμερα - 16 Μαΐου

Γεγονότα 1527: Οι Φλωρεντινοί διώχνουν για δεύτερη φορά από την εξουσία την οικογένεια των Μεδίκων και αποκαθιστούν τη Δημοκρατία στη Φλωρεντία. 1717: Φυλακίζεται στη Βαστίλη...

Φόρτωση άρθρων...