Πέμπτη
26 Μαρτίου 2026

Ζελένσκι: «Οι ΗΠΑ ζήτησαν να αναβληθεί ο επόμενος γύρος των τριμερών συνομιλιών με Ουκρανία και Ρωσία»

Πλανήτης

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι είπε σε ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες ζήτησαν να αναβληθεί ο επόμενος γύρος των τριμερών συνομιλιών για τη διευθέτηση του πολέμου με τη Ρωσία, που έχει μπει στον πέμπτο χρόνο του.

Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας οι δηλώσεις του οποίου μεταδόθηκαν από πολλά ουκρανικά μέσα ενημέρωσης αφού ολοκληρώθηκε η επίσκεψή του στη Γαλλία, είπε ότι οι Αμερικανοί διαπραγματευτές δεν επιτρέπεται να φύγουν από τις ΗΠΑ, λόγω των συνθηκών στη Μέση Ανατολή.

Από την άλλη πλευρά, η Ρωσία δεν ήθελε να γίνουν οι συνομιλίες στις ΗΠΑ και πρότεινε ως εναλλακτικές λύσεις την Ελβετία ή την Τουρκία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...