Αναταράξεις συνεχίζει να προκαλεί στο ΠΑΣΟΚ το ζήτημα της παραίτησης του Γιώργου Παπαβασιλείου από τη θέση του διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Νίκου Ανδρουλάκη.
Έπειτα από τις αποστάσεις που κράτησε ο βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης, σειρά πήρε η Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία μιλώντας στον Action24 και ερωτηθείσα για το ζήτημα που προέκυψε με τον «διευθυντή Ανδρουλάκη της μίας ημέρας», η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για προσωπική επιλογή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του περίγυρου του.
«Καλό είναι να μην γίνονται τέτοιου είδους λάθη και να είμαστε προσεκτικοί», είπε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, ενώ προχωρώντας ένα βήμα παρακάτω είπε «καλό είναι να μην βάζουμε αυτογκόλ».
Τους Προέδρους της Ελληνικής και της Κυπριακής Δημοκρατίας τίμησε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο
Αναστασία Σαπουνά: Να συνεννοηθούμε οι αριστερές, προοδευτικές, δημοκρατικές δυνάμεις για αλλαγή στο καθεστώς
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις