Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Αιχμές Μάντζου κατά Σκέρτσου

«Ο Σκέρτσος διαστρεβλώνει τη στάση του ΠΑΣΟΚ. Ψηφίσαμε βιομηχανικά διδακτορικά και διπλά προγράμματα σπουδών», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Αιχμές κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου, Άκη Σκέρτσου, αφήνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος. 

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μάντζος κατηγορεί τον Άκη Σκέρτσο για «συνεχή διαστρέβλωση των θέσεων του ΠΑΣΟΚ».

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σκέρτσος διαστρέβλωσε εκ νέου σήμερα όχι μόνο την πολιτική θέση αλλά και την ψήφο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στη Βουλή», ανέφερε ο κ. Μάντζος σε δήλωσή του κατηγορώντας τον κ. Σκέρτσο πώς «χωρίς δισταγμό είπε πως το Κίνημα καταψήφισε τα βιομηχανικά διδακτορικά και τα διπλά προγράμματα σπουδών, ενώ η αλήθεια είναι πως ψηφίσαμε ΝΑΙ και στις δυο διατάξεις (άρθρα 72 και 96 ν. 4957/2022)».

«Ό,τι ακριβώς ισχύει και για τους πρόσφατους ισχυρισμούς του για την ψηφιακή κάρτα εργασίας (άρθρο 74 ν. 4808/2021)».
Επισυνάπτοντας το πρακτικό της ψηφοφορίας όπου φαίνεται πως το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ψήφισε υπέρ στις συγκεκριμένες διατάξεις, ο Δημήτρης Μάντζος, τόνισε πως «ο κ. Σκέρτσος, ως υπουργός τόσα χρόνια, όφειλε να έχει διαβάσει τον Κανονισμό της Βουλής και να μην επαναλαμβάνει ασύστολα ψεύδη».

«Δεν συνάδει με τον θεσμικό ρόλο που εκπροσωπεί ούτε και με το νέο ήθος που φανταζόμαστε ότι ως νέος άνθρωπος θα ήθελε να φέρει στην πολιτική», κατέληξε ο Δημήτρης Μάντζος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βορίδης: Η εμφάνιση των πολιτικών αρχηγών εξηγεί γιατί η Ν.Δ. θα είναι πρώτη στις Ευρωεκλογές

Τις τοποθετήσεις των επικεφαλής ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και «Πλεύσης Ελευθερίας» στη Βουλή σχολίασε ο Μάκης Βορίδης. «Οι πολίτες, αυτό που βλέπουν, είναι ότι από τη μια έχουν μια κυβέρνησ...

Φόρτωση άρθρων...