Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Ανακαλείται η άδεια παραχώρησης του κτιρίου που στεγάζει τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων από το Υπουργείο Πολιτισμού

«Η απόφαση ελήφθη για λόγους δημοσίου συμφέροντος» αναφέρει το υπουργείο.

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη ανακαλεί την άδεια παραχώρησης του κτιρίου της οδού Ερμού στον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ).

Η απόφαση, που αναρτήθηκε στη Διαύγεια στις 11/8/2023, προβλέπει «την ανάκληση παραχώρησης χρήσης ακινήτου επί της οδού Ερμού 134-136, ιδιοκτησίας του Ελληνικού Δημοσίου/Υπουργείου Πολιτισμού στον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων» σημειώνοντας ότι αυτό γίνεται «για λόγους δημοσίου συμφέροντος».

Να ακυρωθεί η απόφαση της υπουργού Πολιτισμού Λ. Μενδώνη με την οποία ανακαλεί την παραχώρηση χρήσης ακινήτου στον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων, ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι ο ΣΕΑ φιλοξένησε στα γραφεία του εκδήλωση για το ναυάγιο στην Πύλο που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν. Ανδρουλάκης: «Μπορούμε καλύτερα, διότι την ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε»

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα «ας γίνει η αφετηρία για να οικοδομήσουμε και μια πιο δίκαιη Ελλάδα, με π...

Στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» και στη Διοίκηση Άμυνας Νήσου Μεγίστης ο Ν. Δένδιας

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συνέχισε σήμερα, Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου, την επίσκεψή του στο Καστελλόριζο, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη,...

Φόρτωση άρθρων...