Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Αναταράξεις λόγω Αρβανίτη στον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική
Μέχρι το πρωί της Δευτέρας πληροφορίες έφερναν τον Κώστα Αρβανίτη να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική. 

Αυτές οι πληροφορίες ότι ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κώστας Αρβανίτης, θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική, προκάλεσαν …τρικυμία στους βουλευτές που εκλέγονται στη συγκεκριμένη περιφέρεια.

Δυσαρέσκεια λέγεται, ότι δημιούργησε και στην κομματική οργάνωση, καθώς υποστηρίζεται ότι είναι λάθος επιλογή. Μάλλον, θα πρόσκεινται στην εσωκομματική αντιπολίτευση του Αλέξη Τσίπρα για να αρχίσουν τη γκρίνια.

Το «ζουμί», όμως, σ’ αυτή την ιστορία, είναι ότι στα κάγκελα βρίσκονται οι βουλευτές Πάνος Σκουρολιάκος, Γιάννης Δέδες, Γιώργος Πάντζας και Νάσος Αθανασίου, που φοβούνται ότι θα εκλεγεί ο Αρβανίτης, λόγω αναγνωρισιμότητας και κάποιος από αυτούς θα μείνει απ’ έξω.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης από Κατερίνη: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο και ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια

«Η μόνη υπεύθυνη πατριωτική δύναμη, που εγγυάται τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο Πρωθυπουργός στην Κατερίνη.

Ανδρουλάκης από Κόρινθο: «Η Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να ανοίξει την πόρτα εξόδου της Νέας Δημοκρατίας» (Photos)

Την αγορά της Κορίνθου επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Σε δηλώσεις του ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε: «Πριν ένα χρόνο...

Μητσοτάκης: Να είναι ισχυρή η ΝΔ στις ευρωεκλογές, θα συνεχίσουμε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις

Το μήνυμα πως «θα είμαστε δυνατοί και την επόμενη μέρα, θα είμαστε νικητές στις ευρωεκλογές» και πως «θα συνεχίσουμε με πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις τις ...

Φόρτωση άρθρων...