Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Νίκος Ανδρουλάκης: «Ενίσχυση της Επιτροπής Ανταγωνισμού για να αυξηθούν οι έλεγχοι στην αγορά»

Με τον Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού συναντήθηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που ανέλαβε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ενόψει της επίκαιρης επερώτησης που κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα και θα συζητηθεί την προσεχή Δευτέρα, με αντικείμενο την ακρίβεια και τις προτάσεις του Κινήματος για τη στήριξη επιχειρήσεων και νοικοκυριών.

Έπειτα από τη συνάντηση, ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «H Κυβέρνηση αδυνατεί να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης και το κύμα ακριβείας που πλήττει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Είναι κρίσιμο, να ενισχυθεί η υποστελεχωμένη Επιτροπή Ανταγωνισμού, ώστε να αυξηθούν οι έλεγχοι στην αγορά και να αντιμετωπιστεί η αισχροκέρδεια σε βασικά αγαθά και προϊόντα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Προβάδισμα 18,1 μονάδων της Ν.Δ., ποιοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές προηγούνται (κάρτες)

Σημαντικό προβάδισμα διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι των κομμάτων της Αντιπολίτευσης. Το κυβερνών κόμμα προηγείται με 18,1 μονάδες και συγκεντρώνει 33,2% στην εκτίμηση ψήφου, σύμφ...

ΝΔ: Μένουμε πιστοί στην τροχιά ευθύνης και προόδου που χάραξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής

Μένουμε πιστοί στην τροχιά ευθύνης και προόδου που χάραξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, αναφέρει σε ανακοίνωση η ΝΔ με αφορμή τα 26 χρόνια από τον θάνατό του. «Σαν σήμερα, πριν από...

Φόρτωση άρθρων...