Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ανδρουλάκης: «Έχουμε χρέος να δείξουμε αμέριστη συμπαράσταση στους γειτονικούς λαούς»

Στους φονικούς σεισμούς που έχουν πλήξει την Τουρκία και τη Συρία, αναφέρεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε ανάρτησή του στο facebook.

«Η τραγωδία που εξελίσσεται στην Τουρκία και τη Συρία μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου, έχει συγκλονίσει όλη την ανθρωπότητα», τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

«Έχει ενεργοποιηθεί ο ευρωπαϊκός μηχανισμός πολιτικής προστασίας και ήδη επιχειρεί εκεί η ελληνική ΕΜΑΚ δίνοντας μάχη με τον χρόνο κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες», αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Σε επικοινωνία που είχα με τις αρμόδιες διπλωματικές αρχές, εξέφρασα τα θερμά μου συλλυπητήρια για τους ανθρώπους, που έχασαν τη ζωή τους», προσθέτει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Έχουμε χρέος να δείξουμε αμέριστη συμπαράσταση και έμπρακτη αλληλεγγύη στους γειτονικούς λαούς.

Από αύριο στα κεντρικά γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη ξεκινάμε να συγκεντρώνουμε ιατροφαρμακευτικό υλικό και τρόφιμα μακράς διάρκειας για τους σεισμόπληκτους», καταλήγει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δένδιας: «Πολιτικά εσφαλμένη και θεσμικά επικίνδυνη η πρόταση δυσπιστίας»

Πολιτικά εσφαλμένη και θεσμικά επικίνδυνη χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας ο οποίος, στη συζήτηση που εξελίσσεται στην ολομέλεια, υπογράμμ...

Φόρτωση άρθρων...