Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Ανδρουλάκης: Πήχης μας ένα καλό διψήφιο ποσοστό

Η υπόθεση Καϊλή θα έχει προσωρινό αντίκτυπο, εκτιμάει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Πολιτική

Στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο περιθώριο της συζήτησης για τον προϋπολογισμό 2023.

Σχετικά με τις επιπτώσεις που μπορούν να έχουν για το ΠΑΣΟΚ-κιναλ οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Qatar Gate και την Εύα Καϊλή στις επερχόμενες εκλογές, ο Νίκος Ανδρουλάκης εκτίμησε ότι ο αντίκτυπος για το κόμμα θα είναι προσωρινός.

Γενικότερα, για τις εκλογές που έρχονται το 2023, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι «ο πήχης για εμάς είναι ένα καλό διψήφιο, τότε θα γυρίσει το ρολόι ανάποδα. Το αν θα είναι καλό ποσοστό, δεν είναι θέμα αριθμού, αλλά θα εξαρτηθεί από το πόσο θα έχει πέσει ο δικομματισμός. Εγώ αγωνίζομαι για το καλύτερο. Είμαι αισιόδοξος».

Για την υπόθεση της Εύας Καϊλή, εκτίμησε ότι ο «θα είναι προσωρινός ο αντίκτυπος της υπόθεσης στο ΠΑΣΟΚ».

Σε ερώτηση από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες γιατί δεν την διέγραψε νωρίτερα, απάντησε: «Ήταν τεράστια η θεσμική θωράκιση της θέσης της. Η Νέα Δημοκρατία πόσο καιρό έκανε να διαγράψει τον Κύρτσο;».

Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανέφερε, ότι και «πριν τον νέο νόμο αλλά και μετά την ψήφισή του, η ΑΔΑΕ είχε και έχει δικαίωμα να ελέγξει. Και να ενημερώσει τους προέδρους των κομμάτων».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σακελλαροπούλου: Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός όλων μας προς έναν κόσμο χωρίς πολέμους

«Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός όλων μας προς έναν κόσμο χωρίς πολέμους» ευχήθηκε σε δήλωση της η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ειδικότερα, στο μήνυμα τη...

Φόρτωση άρθρων...