Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Ανδρουλάκης: «Θα συγκρουόμαστε με ό,τι αξιακά δεν μας ταιριάζει»

Στη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη στη Βουλή, στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Ελπίδα» από την Κυβέρνηση, στους αγρότες και στο ουκρανικό ζήτημα αναφέρθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι επικρατούν συμπεριφορές που υπονομεύουν τον δημόσιο διάλογο.

«Θα συγκρουόμαστε με ό,τι αξιακά δεν μας ταιριάζει δεν έχω και δεν έχουμε στο κόμμα μας επιλεκτικές ευαισθησίες» δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100.3 ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Αναφερόμενος στη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη στη Βουλή, Νίκος Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι επικρατούν συμπεριφορές που υπονομεύουν τον δημόσιο διάλογο.

Ακόμα, ο ευρωβουλευτής πρόσθεσε ότι το κράτος φάνηκε γυμνό να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία. 

Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισε «λάθος» το κλείσιμο των δρόμων από τους αγρότες 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε επίσης «δεν είμαστε ένα κόμμα που φιλοδοξεί να είναι πάντα στην αντιπολίτευση, εμείς είμαστε ένα κόμμα που φιλοδοξεί να γίνει κυβέρνηση αλλά κυβέρνηση με όρους πολιτικών προτεραιοτήτων και οι πολιτικές μας προτεραιότητες θα είναι τέτοιες που θέλουμε ισχυρή εντολή από τον ελληνικό λαό για να αλλάξουμε τη χώρα μας να την κάνουμε καλύτερη».
 
«Όσο πιο ισχυροί είμαστε στις επόμενες εκλογές τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχει ο ελληνικός λαός μέσω του προγράμματός μας να ζήσει καλύτερες ημέρες», επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ.  

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφερόμενος στην ουκρανική κρίση σημείωσε ότι  ήταν λάθος το ότι ο Σολτς πήγε Ουάσινγκτον και ο Μακρόν Μόσχα έπρεπε και οι δύο μαζί να επισκεφθούν Μόσχα και Ουάσινγκτον, προκειμένου η Ευρώπη να έχει ενιαία γραμμή και να μην επιτρέψουν να γίνει Αφγανιστάν τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.  

Ακόμα, ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εκτίμησε ότι για το Ουκρανικό θα υπάρξει πεδίο διαπραγμάτευσης κάτω από το τραπέζι. 
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Στα λόγια όλοι μπορούμε να είμαστε πολεμοχαρείς Τουρκοφάγοι, μπας και τσιμπήσουμε καμία ψήφο (Photos)

Στα Γιαννιτσά βρέθηκε το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας που πραγματοποιεί στη Βόρεια Ελλάδα. Ο Πρωθυπουργός μίλησε για τον στόχο της Νέας Δ...

Φόρτωση άρθρων...