Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Ανδρουλάκης: Τον Κασσελάκη τον στήριξαν ο Πολάκης και ο Παππάς, που έχει καταδικαστεί από το Ειδικό Δικαστήριο

Τον πλάνο για το επόμενο διάστημα με παρεμβάσεις τόσο στη Βουλή αλλά και την κοινωνία διαμόρφωσαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης και οι βουλευτές του κόμματος. 

Στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, που είχε διάρκεια δύο ωρών, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε τέσσερις τομείς πολιτικής. Για το λεκανοπέδιο Αττικής η κοινωνική κατοικία, για την περιφέρεια η αγροτική πολιτική, για τα νησιά η Υγεία και τέλος ο Έβρος και η ανασυγκρότηση της περιοχής.

Σύμφωνα με πηγές του κόμματος, το ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει δράσεις που θα αναδείξουν την αποτυχία, όπως λένε, της κυβέρνησης και θα απαντήσουν στα προβλήματα της κοινωνίας.

Από την ατζέντα δεν έλειπε και η συζήτηση για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάδειξη της νέας ηγεσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν αναλώνεται σε κουτσομπολιά, αλλά μένει στην πολιτική. "Εμείς απαντάμε πολιτικά" είπε και σημείωσε ότι σταθερός στόχος είναι η πολιτική της ΝΔ. Σημείωσε δε με νόημα πως τον Κασσελάκη τον στήριξαν ο Πολάκης και ο Παππάς που έχει καταδικαστεί από το Ειδικό Δικαστήριο.

Παίρνοντας τον λόγο ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είπε ότι πρέπει να γίνουν Αξιωματική Αντιπολίτευση στις ευρωεκλογές και πως αυτό πρέπει να είναι ένας στρατηγικός στόχος του ΠΑΣΟΚ. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής πρότεινε και τρόπους για την καλύτερη επικοινωνία του κόμματος δίνοντας το παράδειγμα του Στέφανου Κασσελάκη και την επίδραση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Πολιτική χωρίς συναίσθημα, δεν υπάρχει» φέρεται να είπε.

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ θα συνεδριάσει ξανά την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης: O κ. Kασσελάκης ψεύδεται συνειδητά και κατ’ επανάληψη για τον Πονικό Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Για «συνειδητά» και «κατ' επανάληψη» ψεύδη του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τον Ποινικό Κώδικα που ψηφίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιιπολίτευσης ο κυβ...

Χρυσοχοΐδης: Τα μέτρα για την ενδοοικογενειακή βία εφαρμόζονται, εντείνονται και εξελίσσονται

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε για τη βία κατά των γυναικών σε ανοιχτή εκδήλωση για την έμφυλη ισότητα, που διοργάνωσαν το “Free Thinking Zone” και το...

Φόρτωση άρθρων...