Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Απάντηση της Ν.Δ. στον Κασσελάκη: «Δεν δώσαμε ποτέ στήριξη στον Μπέο, για να την άρουμε»

Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη, που ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να άρει τη στήριξη του στον Αχιλλέα Μπέο, έπειτα από το επεισόδιο με πλημμυροπαθή, έδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Στην ανακοίνωσή της, το κυβερνών κόμμα επισημαίνει ότι δηλαδή δεν έχει παράσχει στήριξη στον νυν δήμαρχο Βόλου και εκ νέου υποψήφιο, προκειμένου να προχωρήσει σε άρση της.

Η Νέα Δημοκρατία αναφέρει: «Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για "αποφόρτιση" ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του. Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος. Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια! Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μήνυμα Κ. Μητσοτάκη για το Πάσχα: Η σκέψη μας πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας

«Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της, η προσδοκία της Ανάστασης μας γεμίζει όλους ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία» τονίζει στο μήνυμά του από την Τήνο ο πρωθυπουργός Κυρ...

Φόρτωση άρθρων...