Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη: Βγάζουν την κουκούλα από τον «Ρασπούτιν» - Συγκροτείται Προανακριτική Επιτροπή για την σκευωρία

Πολιτική
Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου οι δύο αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου, Ευάγγελος Ζαχαρής και Λάμπρος Σοφουλάκης θα έχουν ολοκληρώσει το πόρισμα για τις καταγγελίες του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αγγελή και τις αποκαλύψεις κύκλων της πρώην προϊσταμένης της Εισαγγελίας Διαφθοράς για τον ρόλο του περιβόητου «Ρασπούτιν» στη σκευωρία που στήθηκε με όχημα τη NOVARTIS προκειμένου να τεθούν σε καθεστώς δικαστικής ομηρίας δύο πρώην πρωθυπουργοί Σαμαράς και Πικραμμένος καθώς και κορυφαία στελέχη της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να εμπλέξει στο σκάνδαλο.

Η έρευνα πρόκειται να συσχετιστεί με τις μηνυτήριες αναφορές που έχουν καταθέσει ο Αντώνης Σαμαράς, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Ευάγγελος Βενιζέλος και οι οποίες στρέφονται κατά συγκεκριμένων δικαστών αλλά και της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης στο επίμαχο διάστημα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αποκάλυψε στο «ΚΑΡΦΙ» κορυφαία δικαστική πηγή, ολόκληρο το περιεχόμενο της έρευνας και των καταθέσεων αναμένεται να διαβιβαστεί σύντομα στη Βουλή, γιατί προκύπτει εμπλοκή κορυφαίου παράγοντα της προηγούμενης κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα στο «ΚΑΡΦΙ» του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε στο «Καρφί»

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ν. Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το "πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα" ακρίβειας»

«Στις 9 Ιουνίου είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αποδοκιμάσουμε την αλαζονεία και τη διαφθορά του συστήματος εξουσίας του κ. Μητσοτάκη», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο Αγ...

Φόρτωση άρθρων...